Relic77 Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 zdravim... chcem sa opytat na 406 mam vyfuk v jednom celku pozvarany a nejak sa mi nedari ho tam namontovat tak aby mi nerezonoval v kabine... uz som ho steloval asi 3x stale mi to duni rezonuje... moze byt problem v tom ze je v jednom celku??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 To by asi problem být neměl, někde se to musí dotýkat kastle nebo toho ochranného štítu Citovat
Relic77 Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 no toho ochranneho stitu sa to dotyka a pak to rezonuje o nadru a pak do vnutra... asi sme to zvarili tak ze to tlaci nahor skusim to este nejak s tlacit nadol... Citovat
ozzy56 Odesláno 17. září 2012 Odesláno 17. září 2012 výfukové potrubí s tlumičema se nejdříve poheftuje nahozené na autě, pak se demontuje a svary se dokončí (když to nejde zavařit hned na autě) celkem nechápu na co se ptáš, když se ti výfuk dotýká ochranného štítu, je přece jasné,že bude rezonovat do kabiny:roll Citovat
Relic77 Odesláno 17. září 2012 Autor Odesláno 17. září 2012 výfukové potrubí s tlumičema se nejdříve poheftuje nahozené na autě, pak se demontuje a svary se dokončí (když to nejde zavařit hned na autě) celkem nechápu na co se ptáš, když se ti výfuk dotýká ochranného štítu, je přece jasné,že bude rezonovat do kabiny:roll presne tak sme to j robili.... lenze asi ako so zohrial tak sa trocha skrutil... a zacalo to tam rezonovat... pytam sa ci nevadi ci je v celku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.