Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim...

chcem sa opytat na 406 mam vyfuk v jednom celku pozvarany a nejak sa mi nedari ho tam namontovat tak aby mi nerezonoval v kabine... uz som ho steloval asi 3x stale mi to duni rezonuje... moze byt problem v tom ze je v jednom celku???

Odesláno

no toho ochranneho stitu sa to dotyka a pak to rezonuje o nadru a pak do vnutra... asi sme to zvarili tak ze to tlaci nahor skusim to este nejak s tlacit nadol...

Odesláno

výfukové potrubí s tlumičema se nejdříve poheftuje nahozené na autě, pak se demontuje a svary se dokončí (když to nejde zavařit hned na autě)

celkem nechápu na co se ptáš, když se ti výfuk dotýká ochranného štítu, je přece jasné,že bude rezonovat do kabiny:roll

Odesláno
výfukové potrubí s tlumičema se nejdříve poheftuje nahozené na autě, pak se demontuje a svary se dokončí (když to nejde zavařit hned na autě)

celkem nechápu na co se ptáš, když se ti výfuk dotýká ochranného štítu, je přece jasné,že bude rezonovat do kabiny:roll

presne tak sme to j robili.... lenze asi ako so zohrial tak sa trocha skrutil... a zacalo to tam rezonovat... pytam sa ci nevadi ci je v celku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...