Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechal som sa inšpirovať audi a dal som si nalepiť ochranné priehladné folie na podbehy a na zadný nárazník + blatník. Špinu to síce nezachytí (ale to ani zásterka) a bordel z cesty mi nedzožube lak. A nie je to vôbec vidno :).

Odesláno
Nechal som sa inšpirovať audi a dal som si nalepiť ochranné priehladné folie na podbehy a na zadný nárazník + blatník. Špinu to síce nezachytí (ale to ani zásterka) a bordel z cesty mi nedzožube lak. A nie je to vôbec vidno :).

Kde si to kupil? Origo Peugeot?

Odesláno

Kde si to kupil? Origo Peugeot?

Nechal som si to nalepiť u špecializovanej firmy. Šiel som k nim na základe dobrej referencie. Stálo to 50€.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak clhapi dotaz :)

Bez:

20121121151323.th.jpg 20121121151314.th.jpg 20121121151306.th.jpg

Alebo s:

20121121151727.th.jpg 20121121151719.th.jpg 20121121151712.th.jpg

Zatial su tam len tak prilozene tak su tam malinke medzery.Co poviete? Predne su fajne ale s tymi zadnimi neviem.Poradte

[Edited on 21/11/12 15:29 by Toudy5587]

Odesláno

mne tam tiez absolutne neseknu.Ja neviem co mam urobit vydrbal som za to komplet z nastrekom origo v peugeote 180€ tak neviem co mam urobit.Ale ani mne tam nepasuju su to hrozne lopaty.Tie predne su fajne ale zadne...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...