Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Aký je Váš názor, má zmysel namontovať pred. a zad. zásterky? Máte ich niekto namontované na P508?

Ja som ich mal namontované na všetkých autách, tak preto rozmýšľam aj teraz.

Odesláno

Ja som si ich objednal a dal strieknut do farby auta. Predne vyzeraju dobre tie zadne nie su az take krasne ale daju sa prezret nevyzerali az tak zle ked som to len tak prilozil. uvidim ale ci si ich dam namotnovat.dam nahodit zatial predna asi len.inak dobra tema zaujma aj mna nazor ostatnych

Odesláno

já si myslim že to bude to auto nehezký... :bojim... sice účel možná splněj ale ten blatník a nárazník je dost širokej aby pojmul veškerý velký bordel...

Odesláno

Na predošlých autách som to nikdy neriešil, namontoval som ich hneď po kúpe, ak ich auto nemalo.

Dizajn P508 ma však prinútil zamyslieť sa nad tým, či je montáž zásterok na toto auto vhodná.

Odesláno

No to jsem zvědav. Já si je objednal rovnou. Uvidím za 10 dní. Ale na toyote jsem si také dal namontovat a, z praktického hlediska, nelituji. Při bližším nahlédnutí jsou však hnusné:D

Odesláno

Nemám 508 (škoda že ne :( ) ale pokud bych se rozhodl že dám přední tak automaticky dávám i zadní-neumím si to ani představit jak to vypadá:roll:D ale je pravda že na 508 bych je možná vůbec nedával.(mám 307 Break a mám komplet,ale 508 je něco jiného nevím ještě jsem 508 se zástěrkami neviděl)

Odesláno

Tan uzivatel Peugeota ze ich ma objednane a ze si to da hned namontovat tak som myslel ze ten.Ja ich mam tiez objednane dal som si ich nastriekat ale ci ich dam montovat veru neviem ???

uvidime co na to chlopi :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak je tam mam. Jsou v černém plastu a plynule navazují na nárazník. Je to velmi elegantní řešení. Není to kus přepážky, ale takový podlouhlý klín. Pěkné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...