Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes zapojena kabelovka (cca 60 programů)

Prvních deset dní, m na vyzkoušení zapnuli všechny co mají, asi 135 než jsem to všechno popřepínal, tak 2 hodiny v čudu:D:D

Asi bych nemohl mít tolik kanálů :myslim

Odesláno

kabelovka je mor, já mám obdobu kabelovky (IPTV).. nemít to zadarmo, tak to snad radši ani nechci.. :D většinou jede HBO nebo CINEMAX, tam dávají furt něco a vždycky se od toho nemůžu odtrhnout.. pak taky dobrý National Geography a jejich mega továrny, to taky stojí za to.. :D no a tak bych mohl pokračovat.. je to hrozněj mor.. :D :D

[upravil dne 13/9/12 12:25 od LORD_mapiv]

Odesláno

Dneska dělali na nějakým kanále, ani nevím jakým pokus. Velkej americkej pickup a za ním velkej karavan...

Pustit ho z kopce bez brzd...jako brzdy dvě rakety, ty se měly odpálit a proti tahem to mělo zabrzdit...výsledek byl ten, že tešně před pokusem, když už vše bylo nachystaný a kontrolovali to, tak se jedna raketa odpálil a borce to tam trochu vyudilo :D:D ale přežil...;)

Odesláno
Mě za posledních 17 let dohnal k doktorovi jen 2x zaměstnavatel - stále doufám, že mi pojišťovna pošle aspoň děkovný dopis :D

Tak dneska mi ukončili neschopenku a v pondělí to začne :(:(

Jak je to s těma poplatkama? To se opravdu platí za úplně vše?

Platil jsem za první návštěvu...OK

Za kontrolu? ...:nevim

Za vystavení neschopenky? (2 minuty u obvoďáka )...:grr

Ukončení neshopenky (1 minuta) :grr:grr

Celkem 120Kč :nevim:nevim

Odesláno

jj,davide je to tak,a to to máš ještě trochu levnější než já,mě to vyšlo na 180kč:D

první návštěva u mého doktora

druhá v nemocnici

třetí v nemocnici a šup na příjem

první kontrola v nemocnici po 14 ti dnech

druhá kontrola u mého doktora

a poslední kontrola u mého doktora a šup do práce:D

Odesláno

prostě ,jak příjdeš k doktorovi a on na tebe šahne,už se platí,stačí když ti koukne do krku:(

když přijdeš jen za sestřičkou,že chceš napsat léky,tak nic neplatíš,jen potom v lekárně za recepty:D

takže vlastně platíš furt a pořád:(

Odesláno

No vzhledem k tomu, že jsem u doktora byl po 3 letech tak mě ty poplatky nesežerou...ale jen mě tak napadá, nedali mi žádnej doklad, takže počítám, že oni to taky nikam nepíšou, čili to maj příjem a nedaní ho?

Odesláno
čoveče to mě nenapadlo,zeptat se jestli mi daji doklad o zaplacení,když si vzpomenu,tak se schválně zeptám:D

Já si to říkal po každý a vždycky jsem zapomněl :D:D

G307 : Taky musím a samože to platí zaměstnavatel ale tu několikavteřinovou pseudoprohlídku nepočítám jako návštěvu doktora...

Odesláno

tak to máš dobrý,když jsem byl naposled na prohlídce do práce,tak jsem tam stvrdnul skoro půl hodiny,pomalu by mě slíknul i ze spodárů a všude by se chtěl dívat,úchyl jeden:D

Odesláno

Nekecám jak to u nás probíhá : vlezeš dovnitř dáš sestře papíry jdeš vedle k doktorovi a on : tak jak je dobrý? Odpověď: ano, a odcházíš, sestra dá razítko a pápá. Asi kdy by jsi se cukal, že Tě něco zlobí, tak by Tě i prohlídnul, ale to už by se zdržoval :myslim:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...