Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čus lidi, doufám že nepatřim mezi jedinýho člověka na planetě, co pil rozpustný nápoj do vody s názvem TANG. Hodně sme ho vozili třeba do Chorvatska kde to bylo supr na udělání pití. Letos než sme jeli na dovču, tak sem po krámech hledal tento druh zboží ale nikde ho neměli. Nevíte kam se vytratil, jestli ho stáhli z výroby nebo už ho nevyráběj či co...

Odesláno

Asi to ted prodavají pod jiným názvem, nejspiš JED na krysy nebo tak:D:D Kdysi jsem to jednou pil a jsem rad že jsem živej, to bylo někde z chemický laboratoře umichaný a chutí připomínalo umělý hmoty

Odesláno

fuj, rakovina na pochodu, jedno umely sladidlo vedle druhyho, to bych ve velkym mnozstvi vubec nekonzumoval, rozhodne ne jako zaklad pitnyho rezimu, je to o ledviny

dostalo se mi to kdysi jako nejakej vzorek a neco tak priserne chemicky hnusnyho jsem dlouho neochutnal a to delam v chemicky laborce :)

Odesláno

hele, fasujem něco podobnýho v horkách na halu pro dodržování pitného režimu.... Na tom prášku je hezký, že je bílý a po smíchání s vodou se zabarví na malinovou fialovou, oranžovou a podobně.

Do pusy to nedám, raději čirou vodu nebo po práci pivko

Odesláno
fuj, rakovina na pochodu, jedno umely sladidlo vedle druhyho, to bych ve velkym mnozstvi vubec nekonzumoval, rozhodne ne jako zaklad pitnyho rezimu, je to o ledviny

dostalo se mi to kdysi jako nejakej vzorek a neco tak priserne chemicky hnusnyho jsem dlouho neochutnal a to delam v chemicky laborce :)

Zkrátka je tam vše co potřebuje dospívající mladý muž. :)

Jinak Tang se stále vyrábí, dokonce jsem narazil i na Vitacit a šumák!!!

Odesláno

jako ja nejsem nejakej blazen do bio nebo zdrave vyzivy, tyhle veci beru hodne s rezervou, na poctivej chleba s domacim sadlem nedam dopustit :) ale umelym sladidlum se fakt vyhybam obloukem

Odesláno
jako ja nejsem nejakej blazen do bio nebo zdrave vyzivy, tyhle veci beru hodne s rezervou, na poctivej chleba s domacim sadlem nedam dopustit :) ale umelym sladidlum se fakt vyhybam obloukem

a delas moc dobre, radsi chleba s maslem, nez pastiku od hame a jinych sracu.......

edit: a bio..... s tim at jdou do....., kdyz posloucham nektere matky z okoli, jak kupuji jen bio, tak se pod vousy smeju a rikam si, jak jsou blby, vysvetlovat nema cenu, mysli si, jak diteti davaji to nej a ostatni jsou blbci.................

konec koncu, ja na biu nevyrostl, ani jsem nemel ochranne ramy vsude kolem sebe, a moje dite, casem, je mit taky nebude................

[upravil dne 11/9/2012 23:49 od Scratch]

Odesláno
Scratch: jj tam sme kupovali tjn ale jen mě to zajímalo, protože v Kolíně v Kauflandu ani Tescu ani Bille ho neměli

cedevita je v HR draha, ale dobra, a prava, ne umely sracky z cech, teda pardon, odpad z nemecka, a jinych zemi ........

Odesláno

no občas chleba se sádlem je super,to jo, ale pít se to jaksi nedá;), jednou za čas se napít TANGu nic neudělá myslím, jinak všeho s Mírou--mimo alkoholu, ten se může pít s každým :aut

[upravil dne 12/9/12 08:42 od ozzy56]

Odesláno

V Kauflandu to porad maj, nevim, jak jinde. Ale souhlas - nestavel bych na tom pitnej rezim, berem to obcas s mladou domu jako \"rezervu\" jinak to jisti dzusy, sirupy, caj a podobne ... Ono te chemii se fakt uz clovek dnes nevyhne, stejne..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...