filas1 Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Včera se mi stala s autem dost divná věc. Přijel jsem a auto nechal zavřené, ale odemčené. Najednou se sami sklopili zrcátka, aniž by se auto zamklo. Když jsem auto zamkl a odemkl, zrcátka nereagovaly. Když jsem se pokusil nastartovat, zjistil jsem, že se nic neděje, ani se nerozsvítí kontrolky. Jediné co šlo ručně zapnout bylo rádio a centrál přes ovladač. Zkusil jsem na chvíli odpojit baterku, ale po připojení žádná změna. Tak jsem šel do motoru a pojistkové skříně v motoru, zahýbal jsem konektory a zkusil nějaké velké pojistky. Zkusil jsem nastartovat a normálně to šlo, od té doby funguje vše bez problému. Nesetkal jste se někdo s podobným problémem? Mám strach, aby se to neopakovalo, doufám, že to bude nějaká ojedinělá náhoda. [upravil dne 10.9.12 16:07 od filas1] Citovat
Hruzamil5 Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 mám ten samej problem na peugeotu 206 prosím o radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.