Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Takže když tu bydlim projedu i s širším:D:D:D Vyfoceno včera v Nachodě Citovat
vendelinek Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 no jestli tam bydleji nadměrný lidičky,tak proč ne:D:D Citovat
davidekcz Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Takže když tu bydlim projedu i s širším:D:D:D Vyfoceno včera v Nachodě No nemaj to pořešený úplně nejlíp :myslim ale jako vtip dobrý Citovat
davidekcz Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 To nevím, jestli to je takhle pevně daný :myslim Každopádně tady by měla být aspoň uprostřed... Citovat
Medvěd Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 By mně zajímalo, kterej obyvatel toho domu je širokej 2,30 m Citovat
ChouLu Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 To je vjezd A ten dodatek má bejt k tomu zákazu Citovat
davidekcz Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 By mně zajímalo, kterej obyvatel toho domu je širokej 2,30 m http://magazin.libimseti.cz/lifestyle/5313-zhubl-130-kilo-ale-porad-je-nejtlustsi-na-svete?diskuze=1 ?? :D:myslim:myslim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2012 Autor Odesláno 8. září 2012 To je vjezd A ten dodatek má bejt k tomu zákazu Ja myslel že značky jsou pevně daný a mají svoje pravidla. To co pišeš samozřejmě víme, ale to umístění si muže takhle vyložit jak se komu hodí. Dodatková tabulka je umistěna uplně blbě Si mužeme domejšlet teda potom uplně všechny značky, to mužou jen vysypat vedle silnice a si to domyslime:D [upravil dne 8/9/12 23:25 od Radek Hurvajz] Citovat
Medvěd Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Radku - kdyby nebyla pravidla nebylo by ani co porušovat a život by se stal děsně nudnou a fádní sestavou po sobě následujících sekund, minut, dní a roků. Obyvatelé tohoto domu na to jdou úplně jinak a snaží se nás - běžné smrtelníky - z nudné letargie vykolejit ....... [upravil dne 8/9/2012 23:27 od Medvěd] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2012 Autor Odesláno 8. září 2012 Ja myslim že obyvatele toho domu to tam nedavali. A když jsem to viděl tak jsem to bral jako usměvnou zaležitost, nedělej ze mě konzervu která to žere jak koroze železo:D Citovat
koblih69 Odesláno 8. září 2012 Odesláno 8. září 2012 Bych to uzavřel s tím, že ve městě kde vybuchují výrobníky zmrzliny je možný všechno Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. září 2012 Autor Odesláno 8. září 2012 Bych to uzavřel s tím, že ve městě kde vybuchují výrobníky zmrzliny je možný všechno Nam vyrobníky zmrzliny a u vás..........., no radši to nebudu psát nebo mě zavřou pro šíření poplašný zprávy :D:D:D [upravil dne 8/9/12 23:49 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.