Operator Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Juchů, jdu slavit. Dneska mám 1000. příspěvek. Vzhledem k tomu, že tu jsem zhruba +/- rok, mi to vychází na průměrných 2,7 příspěvků za den. Většinou byly tyto příspěvky napsány v pracovní době a dokonce se mi to podařilo aniž by to zpozorovali mí kolegové, či šéfové. Za tu dobu se mi P-club stal příjemným zpestřením v pracovním shonu a poznal jsem tu spoustu fajn lidí a dozvěděl se spoustu užitečných věcí. Dík za to všem, zvláště pak vedení klubu, za to že je! :papa:papa Citovat
Petr605 Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 Teď nesmíš už nic psát, aby Ti ta tisícovka vydržela...:D:D Citovat
Sepp Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 OK - jestli to nekdo pocita Kolikpak asi mam ja? Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem Sepp OK - jestli to nekdo pocita Kolikpak asi mam ja? Myslím, že můžem slavit spolu! :D:D Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem oddie Nic moc... :P :D no jo, no! Když teď nebudeš tak 3 roky nic psát, tak tě třeba dostihnu. Ale to by byla škoda! Jen piš... :papa:papa Citovat
destiny Odesláno 7. červen 2005 Odesláno 7. červen 2005 To víš, Oddie sem přispívá už od té doby, kdy byly Peugeoty ještě jenom černobílé Ale zase o nich ví z nás zdaleka nejvíc Citovat
Operator Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 Napsán autorem destiny To víš, Oddie sem přispívá už od té doby, kdy byly Peugeoty ještě jenom černobílé Ale zase o nich ví z nás zdaleka nejvíc :D:D černobílej Pužóóóó :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.