Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Citroen C2 model 2003

Zapomněl jsem dodat, strejda s Fordem najezdil cca 150000km a měl auto od novoty, bez problémů :)

[upravil dne 7/9/12 15:12 od Lukáš_307]

Odesláno

1.4 HDI , u fordu 1.4 TDCI = s pocutia a co to maju znamy, velmi trvacne a nekazove motory, dobre spotreby ... Samozrejme ziadny zavodnik, ale tak to od toho asi ani necakas ...

Ked ma niekto ine skusenosti, opravte ma :)

Odesláno

Známej má 1.4hdi v 206 a co vím tak už má skoro namotáno kolem 300tis a naprosto bez problému jediný co dělal tak spojku a vstřiky.Jinak stím jezdí celoročně 60km do práce a zpět.

Odesláno

Mam vyše roka 1,4 HDi, max spokojnosť, nabehane 38 tis. km. výborná spotreba stále sa drží okolo 4l. ( podarilo sa mi aj 3,6 do chorvátska). Nesmieš sa k nemu chovať ako prasa, dožičiť mu dobrú naftu a meniť olej. Pokiaľ nečakáš neakého trhača asfaltu, budeš určite spokojný. -30°C štarty bez problémov.

Odesláno

Díky moc :) zatím to nehoří, ale už mě cena benzínu pěkně se*e, takže se začínám poohlížet po malém obsahu v naftě. Známej si teď koupil Pandu 1.3JTD a má spotřebu 3-4,5 litrů, což je krásny, ale já chci zůstat u francouzů, takže se dívám po C2 nebo ještě 206ku, ale spíš tu C2 ta se mi líbí víc.

Odesláno

Co se ceny benzínu/nafty týče,....pokud nastane cena 40kč/l a výše, pokud se to stane samozřejmostí, prodávám auto... Protože tohle je nenormální.

Odesláno
Co se ceny benzínu/nafty týče,....pokud nastane cena 40kč/l a výše, pokud se to stane samozřejmostí, prodávám auto... Protože tohle je nenormální.

Jako vtípek dobrý :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...