Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poldissova 306 sedan Saint Tropez - prodáno

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny klubáky, rád bych se s váma podělil o svůj kousek, je to 306 sedan 1.9TD, koupil jsem jí začátkem června v jednom hloubětínském bazaru, na tachometru měla 124 tisíc a na první pohled jsem se do ní zamiloval :D hned v bazaru bylo vidět že není úplně ve 100% stavu, rozvody nevypadaly moc hezky, ale s tím jsem počítal. Doma jsem zjistil že nebude potřeba vyměnit jen řemen, ale i obě kladky, řemenici a vodní pumpu, objevil jsem i menší problém s hadicí od turba - byla úplně rozlomená. Auto jsem pak poslal známýmu na repasi zadní nápravy. Aktuálně na tachometru svítí 128 tisíc a vše funguje jak má, kromě klimatizace, která je vypuštěná a bůhví co s ní je, v bazaru se mi snažili nakecat, že děda, který s tim jezdil byl astmatik a nechal si jí vypustit :D jsem zvědavej jestli je to pravda nebo ne... fotka z cesty domů post-45089-14109626675288_thumb.jpg

Upraveno uživatelem poldiss
změna názvu
Odesláno

Pěkné, pěkné, snad neobjevíš další závadu, ale to je osud bazarového auta.

Přeji hodně šťastných kilometrů. A abych nezapomněl, vítej v klubu :papa

Odesláno

díky :) a mám dotaz, nesvítí mi přední mlhovky, rád bych věděl co je tam za žárovky.. H1 nebo H3? doma mám jen H1 tak doufám že to nebudu muset dělat nadvakrát kdyby tam byly H3 :D

Odesláno

tak mlhovky jsou na autě a svítí to hezky, nakonec tam naštěstí byly H1 :) práce je to teda úplně na h.ovno :bojim

ke spokojenosti mi už zbývá jen klima, vejfuk, palivovej a vzduchovej filtr a nový gumy na zimu i léto

Odesláno

jo ty ses tu stavoval cestou z Itálie :D

fotky zatím nemám, zítra až ráno přijedu z práce tak se vrhnu na výměnu repro, budu dávat svoje JBL z Favorita tak rovnou i zdokumentuju interiér :)

Odesláno

jojo to bílý jestli si pamatuješ, jak s tim jezdil děda.. tvýho bratra jsem s tim vez domů tak ví :D já tam neměl vůbec nic.. je to 136L rok 90.. dodělal jsem si tam sám repro a když už tak jsem koupil pořádný JBL :)

Odesláno

tak dneska jsem se konečně vrhnul na výměnu repro a dopadlo to úspěšně :) hraje to skvěle, oproti tomu co tam bylo se to nedá srovnat. Byly tam komponentní MB Quart s papírovýma membránama a hrůza.. nechal jsem tam z nich jen výškáče

namontované JBL

post-45089-14109626842034_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...