gvg Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Ahoj, věděl by někdo z Vás, odborníků, zda lze vyměnit tachometr za verzi s displejem místo mechanického čítače KM? Mám 02/97, tacho elektrický a tak bych se chtěl zeptat, zda to jde. Podle mě totiž ŘJ dává stejný údaje. Nebo se mýlím?? Děkuji! Citovat
AKCZ Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Pokud je mi znamo tak vymenou pristrojovky ne.. a staci ji vyndat a zjistis jaky tam mas konektory.. Citovat
gvg Odesláno 6. červen 2005 Autor Odesláno 6. červen 2005 Přístrojovku bych nechal, jen bych prohodil budíky. Mohl by mi někdo ten budík zezadu vyfotit? Abych zjistil, jestli to má stejný konektory... Citovat
Hics Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Nevim, jak na 306, ale vesměs je to u PSA řešený třá stejnejma propojovacíma štekrama, ale jiným uspořádáním prvků uvnitř přístrojovky, takže bych měnil celej komplet a předem bych to radši testnul, jestli to vůbec bude fachat. Jinak impulzy pro počítadlo a rychloměr se berou z pulzního snímače ma převodovce. ECU je do budíků v tomto případě nedává a ani nepotřebuje údaj o rychlosti znát. Citovat
gvg Odesláno 6. červen 2005 Autor Odesláno 6. červen 2005 Aha, děkujeme pánovi. No a teď obligátní - neměl by někdo tachák, příp. celou přístrojovku, než se pustím do objíždění vrakáčů??? Citovat
smithers1 Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 no možná mám stupidní dotaz, budíky mám s tachometrem v elektrické verzi a hodinama chtěl bych tam otáčkoměr, když vyměním celou řístrojovku s otáčkoměrem, budu muse tahat nějaké kabely nebo je to připraveno od výroby? [upravil dne 10.7.2007 smithers1] Citovat
Ferry Odesláno 12. červenec 2007 Odesláno 12. červenec 2007 Původně zaslal: smithers1 tak co víte to někdo? asi jedine musis vyzkouset na miste s budikama, ale u 406ky r.v. 95 mi to zamenit slo a nic se nemuselo dotahavat, tak tipuju na 80% ze to pujde taky Citovat
Maverick Odesláno 12. červenec 2007 Odesláno 12. červenec 2007 smithers1: Dle mého názoru budou kabeláže univerzální, asi tak jako u 405, takže by to jít mohlo:nevim [upravil dne 12.7.07 Mefisto86] Citovat
smithers1 Odesláno 13. červenec 2007 Odesláno 13. červenec 2007 pánové díky, mám teď cestu na vrakáč, tak se podívam a zkusím půjčit na test, pak se ozvu jak to dopadlo [upravil dne 13.7.2007 smithers1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.