Ivouš Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 čau máme problém s touhle full hd kamerou po připojení k pc. 1. Po připojení k pc se nezobrazí ikona usb s tou fajfkou v pravo dole na liště a když chci odpojit tak nemám jak ta ikona tam chybí.A ani nevyskočí tabulka při připojení na ploše.A co jsem bádal v pc tak u kamery v pc tam byl červený křížek a psaní o Device Stage. Kamera je úplně nová. 2. Je nutná registrace u nich na Sony?Neblbne to kvůli tomu že není reistrovaná. 3. Tím pádem že nejede To Device Stage nemůžu nainstalovat software Play Memories Home,je tenhle software nutný mít v pc, když video budu dělat a mám v plánu v Pinacle studio? Operační systém Windows 7. Prosím o radu s kamerou nemám zkušenosti. dík
Roman Bazi Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Já Ti se Sony neporadím, mám Panasonic. Nepřipojuji kameru, ale dávám do PC jen kartu a pak otevřu program, v kterém otevřu videa. Nebylo by to i pro Tebe lepší?
Kurt Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Zdá se ti normální zakládat tady další téma, když původní bylo přesunuto do příslušné sekce? Mně ne.
Recommended Posts