Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. Mam tiez otazku ohladom AL diskov. Nasiel som disky ktore sa mi velmi pacia ale maju ET 22 a su tam obute pneu 205/55 R16. Presne tento rozmer pneu mam aj zapisany v TP ale chcem sa spytat mate niekto skusenost s tymto ET na Peugeote 406 combi new model? Nerad by som zhanal nejake podlozky alebo aby to nesuchalo o podbeh... nebude to s tymto ET moc utopene v pobehoch?

Odesláno

6,5x16 ET 20 je origo rozměr kol na Peugeot 406 s tímhle ET se dělali jen 2 kola pro P406

Ouragany

Tanami

jo jsou utopené,ale aspon nenahazujou tolik auto ET 22 je v pohodě,ale v techničáku ET 22 určitě nemáš není to ET 20?Et 22 jedině že tam někdo nechal dopisovat alternativní rozměr pneu...:papa:papa

bez podložek a nikde nedřou...:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Teraz mám disky s gumami 205/55 R16 ale sú tam podložky ktoré však majú celkom vydraté diery na skrutky.

Chcem kúpiť nové disky, takže ak kúpim s ET 18-20 nebudem potrebovať podložky dobre to chápem?

Ďakujem za odpoveď

Odesláno

ja mam et 15 vepredu a vzadu diky podlozka ET 0 a je to super :D

ale hodne nalozenej uz soupu podbehem na hupech :D

[upravil dne 7/11/2012 19:47 od Scratch]

Odesláno

Tak to si ma moc nepotesil. Vobec som nepocital ze ET15 moze robit problem ked original ET je kolo 20. Ale sak uvidime co to bude v lete robit. Ked nie tak zozeniem podlozky...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Prepáčte ale mám jednu asi blbú otázku, mám Peugeot 406 Break 2.0 HDI,66 kw r.v 2001 a potreboval by som plechové disky na zimu, v techničáku mám uvedené 6.Jx15,6.5Jx15 ale nikde som sa tam nedočítal aké má mať to ET? čo to vlastne je? Ozaj a nemá niekto zvyšné 4 disky? som Z Košíc :mad::mad::mad:

[upravil dne 5/12/12 20:22 od rondob]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...