davidekcz Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Jojo tohle je bohužel klasika, taky má dveří a všeho už víc než dost :( Teď mám novej přírustek, ale ten je teda pořádnej nad zadním blatníkem odřenina jako sviňa, bylo to myslím u Kaufa, ale v okolí nikdo, takže viník žádnej....:( Prostě nenaděláme nic... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 ještě že nemám nové auto,mám to stejně jako většina Citovat
Dave_k Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Taky se hlásím do klubu. Vedle parkoviště kde většinou postávám je dětské hřiště. Asi není co dál vysvětlovat. Cca před 14ti dny dojdu k autu a nevěřím tomu co vidím. Lehká rýha přes celý bok od předu až dozadu, 2 rýhy na zadní optice. škrábance nad zadním svělem a na kapotě. Že si přitom odtrhli nálepku ze srazu mě už nechalo chladným. Tuším kterej harant (v přítomnosti matky) to provedl a zatím jsem je tady od tý doby neviděl. :bacha:bacha Chytit ho při tom tak Pe.Tr proti mě jednal v rukavičkách a s láskou. :grr:grr P.S. dolíčky ve dveřích už jsem přestal řešit, jelikož to nemá cenu za to rozčilování. [upravil dne 31/8/12 17:43 od Dave_k] Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 len tak do toho skočím - musím vyhľadať niečo špecializované, alebo akýkoľvek klampiar keď sa dá dole tapec to dokáže napraviť tie priehlbeninky? Strašne mi to vadí, je to ako päsť na oko EDIT : Už som aj našiel, cena sa začína u 20e ... no vcelku pálka, taky nevědá, kolko by si za také hovénko vyptali, hotové to bude mět za 15 minut, temu ríkám plat na hodinu [upravil dne 31/8/12 18:32 od Ivkopivko12tka] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Nad týmto som sa uz prestal rozculovat ... 306 tka, tak tá mala tých parkoviskových rán nespočet, nakolko som pracoval v centre mesta, a musel som tam kazdy den parkovat na verejnom parkovisku, kde sa omielalo X ludi ... Najhorsie tom vsak bolo v BA, v Poluse na streche, kde mie niekto pri cuvani kompletne prevalil perdny blatnik tak, ze sa nedali otvorit spolujazdcove dvere ! A vsimol som si aj to, ze to dost robia majitelia sluzobnych aut. Tý majú svoje autá na háku... Citovat
marko306 Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 V hypermarketoch parkujem na posledných miestach, v robote je to ok a paradoxne, najviac ťukancov mám doma z dvora. Tri deti sú tri deti. Doma to neriešim okrem toho auto už pri kúpe čo to malo, takže ma to nejak neirituje. Najháklivejší som bol na svojho prvého hrdzavého favorita. Tam by som ruky lámal Citovat
ozzy56 Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 u superhyper parkuju naštorc přes dvě místa daleko od ostatních, to je tak asi vše,co se dá dělat, aby auto nebylo z boků obité, jinak mě to dokáže vždy řádně nasr.t, ale co člověk proti idiotům nadělá... Citovat
Andreww Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 naštorc přes dvě místa Aby jsi tím nenasral někoho, kdo má v kapse klíče Citovat
gronholmm Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 ozzy - to co děláš mě vždycky rozpálí do běla Je pravda že takhle zaparkovaný potkávám hlavně BMW a Audi Citovat
ozzy56 Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 myslím, že NORMALNIMU člověku by to vadit nemělo--zdůrazňuju ale, že parkuju daleko od ostatních, nevadí mi totiž, že se k autu s nákupem ve vozíku projdu, ovšem taky si uvědomuju, že tato republika by mohla hovada a debily vyvážet ve velkém... [upravil dne 1/9/12 21:30 od ozzy56] Citovat
xpetrix Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 A to,ze sedime vsetci v aute na parkovisku pred Kauflandom a jedna \"moletna(viac ako 100kg) dama\" otvori zadne dvere na hrdzavej Felicii a vrazi mi ich do mojich zadnych dveri s absolutne nevsimavym pohladom...To uz clovek fakt nema slusneho slova! Na parkovisku pred panelakom iba beham s hadrickou a liehom a cistim cudzie laky z mojho A uz ani nepisem o tom,ze som si raz nasiel pred vchodom panelaku skoro urvate predne ECV,ked mi tam niekto nacuval.Podlozka zlomena a ECV som sa snazil vyrovnat,zvysky bielej farby na narazniku,no nikto nic [upravil dne 1/9/12 13:29 od xpetrix] Citovat
PACHO Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Ja zasa \"milujem\" , keď zaparkujem pri Hyper-super celkom na konci, nikde nikoho, a keď sa vrátim, tak vedľa mňa na 20cm auto, že sa ani nedostanem normálne doň, a samozrejme široko ďaleko volný \"plac\" Citovat
vix Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Jestli to nenji tím, že ty parkovací chlívečky u super-hyper diskontů jsou dimenzovány na auta z roku 1930, a pročež se vaše koráby evropských silnic do nich nevlezou. Dále bych chtěl kolegu \"anthraX306\" ubezpečit, že pojem \"lidi\" zahrnuje i jeho, takže \"když si lidi ničeho neváží - volně přeloženo znamená ... \"že i on si ničeho neváží\". Pokud tomu tak není, musel by se nejdíve nějak vyloučit z podmnožiny lidé. Třeba slovem já. Že řešíte takové prkotiny. Onehdy jsem na srazu prohnal svoji 205 odvážně chroštím. Citovat
Medvěd Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Moje auto parkuje na ulici a proto je takové, jaké je. V ČP při nedávno řešené škodě nafotili asi milion fotek, abych je nemohl otravovat s nějakými už existujícími šrámy. Bohužel - auto poznamenané ulicí značně ztrácí na prodejní ceně, ale zase aby se cena zvedla o tolik, aby se auto vyplatilo přelakovat - to nehrozí. Citovat
Cinicman Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Já 1007mou nikomu dverami ani drbnúť do auta nemôžem... a že by som občas chcel... :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 U nás v ulici se parkuje šikmo k chodníku a vyznačené chlívky na auta absolutně chybí. Bohužel pak dochází k situacím, kdy má člověk přijíždějící domů později večer chuť buď některým autům probodat gumy nebo si ráno počkat a jejich řidiče inzultovat. Jde o to, že někteří asi potřebují k vystoupení z auta taneční parket a tak auto zahodí metr od druhého auta. Tím dojde logicky k tomu, že se buď přilepí pravou stranou na druhé auto (řidič pak musí nastupovat zprava) nebo dokonce zaberou svou jednou plechovkou místo pro dvě auta. Průšvih ale nastává v momentu, kdy takový řidič parkující uprostřed pomyslných a většinou ostatních akceptovaných čar s autem několik dní nevyjede - pak se totiž nově parkující začnou \"rovnat\" podle něj a najednou se na délku ulice vejde třeba o 2 - 3 auta míň (což je v dnešní přeautované době, kdy třeba pro náš dům o 11ti partajích jsou jen 3 místa pro auta hned před domem, celkem citelný problém). Netvrdím, že si lidi mají auta vzájemně ničit, ale ani přehnané uctívání plechovky není podle mně na místě. Citovat
John Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 Způsob parkovaní ozzyho jsem už zkoušel taky a asi je to fakt jediná možnost taky v tý společnosti lidí co se u nás pohybují.... Protože dokud zde bude spousta debilů a hovádek co parkují jak kkti tak člověk bude pořád chodit naštvanej k autu když si jde něco zařídit a nebo nakoupit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.