slavik8 Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Zdravím, mám takovej blbej dotaz-šlo by dodělat ABS? A co by bylo potřeba? Díky za případné rady a kritiky Citovat
P607Olda Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Nejde, pokud není v TP. Tedy jinými slovy, pokud tam bylo, tak musí fungovat, pokud ne tak nedělej. Jedno šlápnutí do prázdna by tě vyléčílo. A následky případné havárie (i nezaviněné) nechtěj vědět. Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 jde vsechno, staci sehnat hlavni brzdovej valec, vsechny brzdovy trubky, komplet kabelovej svazek, prelisovat zadni naboje kol za verzi s ozubenim (coz znamena fungl novy loziska), vyndat obe poloosy nebo alespon homokineticke klouby a namontovat ty s ozubenym krouzkem, namontovat cidla, odvzdusnit pres diagnostickej kabel a pak vysvetlovat na STK, jakto, ze ma auto ABS, kdyz ho nema zapsany v technicaku jednim slovem: nesmysl Citovat
oddie Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Já bych spíš mnohem radši vyndal než dodělával, kór např. z té 406, kde nesmyslně reaguje i v malých rychlostech např. na dlažbě a dokáže přidělat hodně problémů i v docela nevinných situacích. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Tak na to snad stačí vyndat pojistku, ne? Citovat
oddie Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 To jo, ale není to zrovna košer, když je to v tom autě orig. a zapsáno. Citovat
Edison Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Vyřazení se dá realizovat např. tlačítkem na určitou dobu. Nebo na základě jiných logických požadavků. Citovat
oddie Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Jo, ideální by bylo deaktivovat pod určitou rychlost, jako to mají ty modernější standardně. Ta dodělávka by ani nebyla moc složitá - ale nejsou lidi. Vzhledem k tomu, co mám z zásobníku věcí, co bych potřeboval udělat, to aut dřív prodám, než se k tomu dostanu. V létě jsem nestihl dálkově ovládaný závlahový systém na zahradu, teď budu potřebovat dodělat aspoň ovládání nezávislého topení, aby to v zimě bylo funkční... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.