Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejde, pokud není v TP. Tedy jinými slovy, pokud tam bylo, tak musí fungovat, pokud ne tak nedělej.

Jedno šlápnutí do prázdna by tě vyléčílo. A následky případné havárie (i nezaviněné) nechtěj vědět.

Odesláno

jde vsechno, staci sehnat hlavni brzdovej valec, vsechny brzdovy trubky, komplet kabelovej svazek, prelisovat zadni naboje kol za verzi s ozubenim (coz znamena fungl novy loziska), vyndat obe poloosy nebo alespon homokineticke klouby a namontovat ty s ozubenym krouzkem, namontovat cidla, odvzdusnit pres diagnostickej kabel a pak vysvetlovat na STK, jakto, ze ma auto ABS, kdyz ho nema zapsany v technicaku :D

jednim slovem: nesmysl

Odesláno

Já bych spíš mnohem radši vyndal než dodělával, kór např. z té 406, kde nesmyslně reaguje i v malých rychlostech např. na dlažbě a dokáže přidělat hodně problémů i v docela nevinných situacích.

Odesláno

Jo, ideální by bylo deaktivovat pod určitou rychlost, jako to mají ty modernější standardně. Ta dodělávka by ani nebyla moc složitá - ale nejsou lidi. Vzhledem k tomu, co mám z zásobníku věcí, co bych potřeboval udělat, to aut dřív prodám, než se k tomu dostanu. V létě jsem nestihl dálkově ovládaný závlahový systém na zahradu, teď budu potřebovat dodělat aspoň ovládání nezávislého topení, aby to v zimě bylo funkční...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...