Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nemám rád výraz zapne turbo...to se přece motá pořád :xvul

Jinak jestli opravdu najezdíš 3t ročně tak myslím ta 106 ideál ne?

A jestli to kupé máš fakt jen pro zábavu, např na víkendy, tak klidně 3.0 v6 , protože na spotřebu nemá moc cenu koukat při tom nájezdu...

Odesláno

Nazdárek, pokud najezdíš jenom 3500km ročně, tak sežeň 3,0 V6 :-) docela dobře můžu porovnat, mám 2,0 i 3,0 a to svezení s šestiválem je úplně někde jinde. Kdybych jezdil tak málo, tak si nechám jenom 3,0, ale potřebuju jezdit víc a při té spotřebě bych to neuživil, tak na to mám 2,0 s LPG :-)

Odesláno

Píšeš, že by to bylo auto na víkendy. Pokud s ním ročně najedeš méně než 10tis Kč. Pak nemá ani u ojetiny význam přemýšlet o naftě. To si snad dokážeš spočítat při daném ročním nájezdu, při rozdílu ve spotřebě 2-3 litry. Ta úspora je cca 10 000 Kč. Což jsou peníze, které vklidu necháš v servise, pokud ti ojeté HDi začne zlobit. (vstřiky, turbo, čerpadlo,....)

Sám si řekni stojí ti ta úspora deset tisíc Kč za to? Podle mě je to nesmysl. Koupit si auto za 100tis Kč a pak se linčovat kvůli úspoře pár korun. Hlučnost, turboefekt, malý otáčkový rozsah, průměrná dynamika, to vše je HDi. Máš snad tyto vlastnosti spojeké s kupé? Já tedy určitě ne.

Sežeň si V6 ve slušném stavu a nebudeš litovat. Ten motor je spolehlivý a kultivovaností je to absolutní špička. To je šepot květin, hladký kultivovaný motor bez jakýchkoliv vibrací. To ti žádny 4-válec benzin natož nafta nikdy nenabídne. A ta pružnost. Jásná V6:super :papa

A jak tady někdo píše, že je to moc silné? Tady nejde o výkon, je třeba jezdit hlavou. Zabít se můžeš i ve Favoritu. A pokud si předtím jezdil ve 106...to také není vzor bezpečnosti a jizdních vlastností. Já beru výkon jako formu aktivní bezpečnosti. Jezdím v klidu, ale když potřebuju, vím že tam tech dvěstě koní je...

Ještě doplním. A předělávat auto na plyn je blbost, při takovém ročním nájezdu. To těch 30tis radši propal v benzinu, ideálně ve V6:)

[upravil dne 31/8/12 08:14 od Petrikj]

[upravil dne 31/8/12 08:18 od Petrikj]

[upravil dne 31/8/12 08:29 od Petrikj]

Odesláno

Osobně bych kór coupé na plyn nepředělával..pokud by to byl obyč sedan nebo kombi v V6 tak možná ale coupé fakt ne.. Sám jezdím docela hodně a ani ve snu by mě přestavba na LPG nenapadla...

Když se člověk naučí s V6 jezdit tak to žere skoro stejně jak nějaký 2.0 který se s V6 nedá srovnávat ani náhodou..samozřejmě se nesmí počítat jen čistě město tam ta spotřeba je vyšší.

A jinak souhlas s Petrikj... a gratulace ke koupi V6 :)

Odesláno
Osobně bych kór coupé na plyn nepředělával..pokud by to byl obyč sedan nebo kombi v V6 tak možná ale coupé fakt ne.. Sám jezdím docela hodně a ani ve snu by mě přestavba na LPG nenapadla...

Když se člověk naučí s V6 jezdit tak to žere skoro stejně jak nějaký 2.0 který se s V6 nedá srovnávat ani náhodou..samozřejmě se nesmí počítat jen čistě město tam ta spotřeba je vyšší.

A jinak souhlas s Petrikj... a gratulace ke koupi V6 :)

téma s přestavbou V6 na LPG je myslím vedle :-)

Odesláno
... a gratulace ke koupi V6 :)

Díky Johne, už jsem na ní najel 5tis km a jsem spokojený.

Poté co jsem tehdy viděl tvé kupé mi to začalo tak nějak vrtat v hlavě, to že jsem chtěl víceválcový motor jsem věděl. Ale, že to bude opět Peugeot? A pak jsem narazil na 407 Coupé a neodolal jsem. Někdy o ní napíšu dojmy a vložím pár fotek:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...