Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už i mě se podařilo zprovoznit PP. Na své 406 HDI rv 12/98 jsem všechny potřebné dráty našel v hnědé zástrčce pod volantem a odtamut tahal k PP. Chtěl jsem původně použit na spojení drátů rychlospojky, ale moc se neosvědčily.

Odesláno

A všetky si našiel v tej jednej hnedej zástrčke?Lebo mne treba ešte dotiahnuť č.720 a 4315.A neviem či ich tam nájdem,alebo hladať inde.

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

jj je to typ A mněl jsem ho taky a teplotu neukazoval dal jsem tam typ B a začal ukazovat i teplotu což mě překvapilo protože sem myslel že teplomněr nemám:D:D

nemáš fotku toho displeje B ? že bych ho zkusil sehnat

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Mám problémek.paubní počítač mi začal ukazovat po rozjezdu hrozný hodnoty až se sekne na 30L a tim pádem se od toho udávaj i ostatní ůdaje špatně.neví někdo čím to může být?palubák mám taky dodělávanej tak nevim jestli to nemůže bejt jen špatnym kontaktem což pochybuju,to by spíš neukazovalo nebo nevim :) neměl někdo stejnej problém?

[upravil dne 18/3/10 Chozeluizskuner]

Odesláno

Tak už som to konečne spojazdnil.Všetko mi funguje ok až na ukazovatel dojazdu.Ten mi ukazuje len tie tri čiarky.Neviete čím to môže byť?V nádrži mám asi 1/4.Ja so všetky kábliky ťahal z hnedej zásuvky pod volantom.

Guest servisman
Odesláno

mne to ukazuje taky tak jak mám 1/4 ,natankuj tak půl nádrže a uvidíš

Guest servisman
Odesláno

od displeje pin 6 a pin 7 čili 721 722 čísla kabelů co vedou k čidlu

Odesláno

Zdravím, já u Peugeota palubní počítač funkční mám. Ale chtěl bych se zaptat, jestli je normální jak se chová.

Jde mi o to, že mi přijde, že má zpoždění při zobrazování údajů. Hlavně je to vidět u okamžité spotřeby. Při akceleraci se potřeba zvyšuje asi tak jak má, ale příjde mi, že se snižováním otáček pak zobrazování spotřeby klesá příliš pomalu a se spožděním. A také mě překvapilo, že při dojíždění se zařazenou rychlostí a nesešlápnutém plynovém pedálu, klesá spotřeba plynule také (a to samé při vyřazení a jízdě na neutrál při volnoběžných otáčkách). Čekal jsem, že ten HDI motor vypíná přívod paliva a pak by počítač měl ukazovat nulovou spotřebu. Nebo se mýlím?

Je někdě popsané chování toho počítače? Už jsme nalezl, že pod cca 30km/h spotřebu neukazuje. Ale zajímalo by mě, jak třeba počítá průměrnou rychlost a průměrnou spotřebu? Započítává do průměrné rychlosti i dobu stání s nastartovaným motorem?

Fórum jsem se snažil prohledat, ale k chování pp jsem nic nenašel, vždy jen k zapojení.

Předem děkuji za případnou odpověd.

Odesláno

chcel by som sa opytat chalanov s novym modelom 406:

ked ste si dorobili pp, zobrazovalo sa vam nieco na displeji alebo ci sa dalo medzi funciami prepinat predtym, ako sa to aktivovalo? Ci to ide az po aktivovani cez diagnostiku? dakujem

Odesláno

Rád bych si dodělal k mojí 406 palubní počítač. Napadlo mě použít k přepínání tlačítko ostřikovačů na pravé páčce. Ostřikovače mohu totiž aktivovat buď tímto tlačítkem, nebo naklopením páčky k sobě. Navíc bych nikam nemusel přidělávat spínač, pouze bych přepojil kabely ze stávajícího tlačítka na jiné pozice. Je to reálné, nabo blbost? Jinak mám novější model i s dešťovým senzorem, takže by samo dodělání nemělo být problém, ne?

Odesláno

No to jsem tušil, že se palubní počítač, pokud je z výroby, ovládá tímto. Spíš mi jde o to, jestli to půjde předělat zpět. Našel jsem jakési schéma, ale z toho moc moudrý nejsem.

str10.jpg

Odesláno

Tomuhle rozumím, ještě méně, než tomu předchozímu. Vyndal jsem tu pravou páčku, ale moc jsem ji neproměřil. Ještě se s tím poperu.

Guest servisman
Odesláno

jen aby jsi ještě něco nez.....a pak nekupoval novou páčku jinak na tý páčce by měla býti kostra na pinu 4B a přepínání 6A tyto pozice bys měl míti obsazené pokud je PP.

Odesláno

Už jsem to schéma pochopil. Na pozici 6A vede nějaký kabel z BSI a pokud ho tím tlačítkem ukostřím, tak se PP přepne. Ta pozice 6A je na konektoru která?

Guest servisman
Odesláno

je to na kraji konektoru napsané nebo běž podle čísla drátu,to ukostření je jen mžitkové pomůže toto?

[upravil dne 2/4/10 honza406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...