Ferry Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: komisar tak není co řešit není proč se stím zabejvat když to nejde do toho našeho:( Co vyměnit ECU?? sorry, ale to je pekna blbost, koupit novou ECU je mu k nicemu, to by musel vymenit pulku cidel, komplet elektrickej svazek motoru a i dalsi svazky v celym predku auta Proste kdo nema u benzinu ridici jednotku Bosch MP 5.1.1 nebo u novyho modelu jednotku BSI tak ma proste smulu Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: komisar tak není co řešit není proč se stím zabejvat když to nejde do toho našeho:( Co vyměnit ECU?? sorry, ale to je pekna blbost, koupit novou ECU je mu k nicemu, to by musel vymenit pulku cidel, komplet elektrickej svazek motoru a i dalsi svazky v celym predku auta Proste kdo nema u benzinu ridici jednotku Bosch MP 5.1.1 nebo u novyho modelu jednotku BSI tak ma proste smulu Já to nenavrhoval, já se na to jen ptal! Jinak dík za odpověď Citovat
Miku Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 sakryš,mám ten samý problém jako Devils-night. Akorát jsem rozebral páčku u stěračů a tam mi ten kontakt spíná a drátky na konektoru odvod jsou zapojeny. Takže problém bude asi jinde (jinak ten kontakt v páčce stěračů je mechanická tyčinka , která tlačí na dva plíškové kontakty) Citovat
Dave_k Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Původně zaslal: komisar než jsem někdo dodá fotečka tak to budeme míti hotové OK406:)jen pár jedinců zde něco dodá.Já na něco přišel ale nechávám si pro sebe TAJEMNO pak až dořeším situaci na svém autí netýká se počítače tak se pokusím jíti dál.Jsou tu lidi co nepoví vše já na něco narazil ze svého zdroje a pokud to půjde,nic ve zlém musím sehnat displey co to provozuje a pak dál.Pokud budou penízky a další tak snad to bude brzy :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa Nedělej dámu a řekni o co jde. Takovýhle tajnůstkáře nemám rád. Nebo mi to alespoň pošli na mejla. ;) Já to sem pak napíšu. :D:D [upravil dne 9/3/07 Dave_k] Citovat
Dave_k Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Původně zaslal: komisar psalo se tu dosti jedná se o Sagem tak jak se píše tam to nejde,výměna ŘJ nevím pokud máš BOSCH tak se tě to netýká.Až zprovozníme s OK 406 ten má Bosch tak pak budu řešit dál.A nejsem sám co jsou tady tajnůskáři Já teda netajnůstkařím. Napsal jsem vše co jsem zjistil. Tak si to příště taky nechám pro sebe. Citovat
Miku Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 to OK 406: fotky mám [upravil dne 9.3.07 Miku] Citovat
Miku Odesláno 9. březen 2007 Odesláno 9. březen 2007 Zobrazení v pozici 4 . Jinak foto rozebraného přepínače nemám (došly mi baterie ve foťáku a znovu ho nemám v úmyslu rozebírat- i když to není žádný problém , odvod z konektoru - hnědý 7205 a tenký žlutý - číslo jsem nepřečetl Citovat
OK406 Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 Takže, jaké pozici musí být přepnutí trimer aby byl PP plně funkční?? Vzadu na displeji máš pouze jeden konektor?? Jinak děkuji za fotky:super [upravil dne 10/3/07 OK406] Citovat
@re Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 Původně zaslal: OK406 Takže, jaké pozici musí být přepnutí trimer aby byl PP plně funkční?? Vzadu na displeji máš pouze jeden konektor?? Jinak děkuji za fotky:super U mně je na pozici 1 Citovat
Ladaj Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 Zdravím.Ty 3 drátky co tam jsou :na pinu č.8,9 a 14 ty se musej dodělávát aby šěep PP?Ty mě tam právě chyběj. Citovat
Dave_k Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 Původně zaslal: Ladaj Zdravím.Ty 3 drátky co tam jsou :na pinu č.8,9 a 14 ty se musej dodělávát aby šěep PP?Ty mě tam právě chyběj. Pro PP je na konektoru co vyfotil Miku Jen pozice 13,14. Ty tam nemá obsazený ani on. Jsou od palivoměru. Jinak pro PP musíš mít ještě jeden konektor do toho displeje. Schéma už tu nakreslený je. Citovat
OK406 Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 Neví někdo, za kolik se dá sehnat ten konektor za ten displej??:myslim Citovat
Ladaj Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 ale nemám origo rádío takže ukazování stanic na displeji nepotřebuju mě se jedná jen přímo o PP a venkovní teplotu.Už jsem tu dával foto jak to ted vypadá u mě. Citovat
OK406 Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 Takto jo. Já mám originál rádio 4050. Citovat
Ladaj Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 a schéma zapojení dlouhýho displeje z tím jiným konektorem by se nedalo sehnat abych to přinejhotším celí předělal na tento disdplej.Ten má jinej konektor než co má teploměr a nebo ten poloviční displej co jsou tady ty foky. Citovat
Ladaj Odesláno 10. březen 2007 Odesláno 10. březen 2007 a víš jaký?Myslím stím jakou mají barvu a číslo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.