@re Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Tak jsem to nafotil... Nechybí mi tam něco?? Viz obr... Pojistky: Zadek displeje: Musí se teda tahat nějaký káblík? a pokud jo, odkud kde? Diky [upravil dne 7/3/2007 @re] Citovat
Dave_k Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 2@re: Ty tam máš asi všechno. Takže PP by měl jít. Ty ho tam nemáš zaplej? Jinak zobrazení PP na displeji docílíš pootočením přepínače na boku displeje. Jsou tam 4 polohy ( rádio+teplota+PP; teplota+PP; rádio+teplota; rádio). Spínač na páčce máš? [upravil dne 22/5/07 Dave_k] Citovat
@re Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Původně zaslal: Dave_k 2@re: Ty tam máš asi všechno. Takže PP by měl jít. Ty ho tam nemáš zaplej? Jinak zobrazení PP na displeji docílíš pootočením přepínače na boku displeje. Jsou tam 4 polohy (teplota; teplota+PP; rádio +teplota; rádio +teplota+PP). Spínač na páčce máš? [upravil dne 7/3/07 Dave_k] No právě, spínač tam nemám... ale když jsem spojil dráty, tak mi to nepřepínalo... ale s tím přepínačem jsi mě překvapil... jdu to zkusit... Díky Citovat
@re Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 ALELUJA:roker:roker:roker Přepl jsem kolečko do pozice 1 na displeji, spojil drátky a hle ono to přepíná... a ještě větší překvapení je, že už to mám aktivované i v bsi... Takže mi to hned ukazovalo průměrnou spotřebu apod.. Zítra koupím spínač a je to... drátky jsem už natáhnul skrz lucas... takže paráda a ještě jednou díky :super:super:super Citovat
Dave_k Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Původně zaslal: @re ALELUJA:roker:roker:roker Přepl jsem kolečko do pozice 1 na displeji, spojil drátky a hle ono to přepíná... a ještě větší překvapení je, že už to mám aktivované i v bsi... Takže mi to hned ukazovalo průměrnou spotřebu apod.. Zítra koupím spínač a je to... drátky jsem už natáhnul skrz lucas... takže paráda a ještě jednou díky :super:super:super Tak sqelý. Gratuluju. Jen k tý BSI. Ty tam žádnou nemáš. Jinak by jsi pod volantem měl to co vyfotil Michal.B. [upravil dne 7/3/07 Dave_k] Citovat
@re Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Původně zaslal: Dave_k Jen k tý BSI. Ty tam žádnou nemáš. Jinak by jsi pod volantem měl to co vyfotil Michal.B. [upravil dne 7/3/07 Dave_k] aha, díky za opravu... ale je mi to v tuto chvíli jedno , hlavně že tam něco je a že mi to už ukazuje spotřebu Jestli se někdy sejdeme na srazu, máš u mně pivo Citovat
@re Odesláno 7. březen 2007 Odesláno 7. březen 2007 Původně zaslal: komisar tady jsme my s OK uděleli spínač do páčky ale zatím jsme na půl cestě [upravil dne 7.3.2007 komisar] nějak podobně to chci taky vykutit... zítra jdu do elektra pro spínač... jsem rád že to funguje, jak malé děcko za zmrzlinu Citovat
ds1 Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Dobry vsetky uzivatelom. Celu totu temu som si precital a nenasiel som konkretne moj pripad ... mozno som ho precital a som ho prehladol prosim o pomoc a nekrizujte ma Mam 406 1.8 16V 97/98 s malym starym displayom. Tak moja otazka znie, keby som nasiel a namontoval velky display tak by sa dalo to spojaznit? Prosim o radu, dakujem vsetkym.. Citovat
Ferry Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 pokud mas ridici jednotku Bosch MP 5.1.1 ( je to na ni napsano z boku ) a sehnal bys velky displej, natahal cca 10 dratu, tak by to melo jit Citovat
ds1 Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Si si isty? mam bosch ale neviem presne ci ten. Pozriem sa este raz.. dufam ze postupom casu to niejak pojde Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: ds1 Dobry vsetky uzivatelom. Celu totu temu som si precital a nenasiel som konkretne moj pripad ... mozno som ho precital a som ho prehladol prosim o pomoc a nekrizujte ma Mam 406 1.8 16V 97/98 s malym starym displayom. Tak moja otazka znie, keby som nasiel a namontoval velky display tak by sa dalo to spojaznit? Prosim o radu, dakujem vsetkym.. Koukni kolik drátů máš zezadu k displeji. [upravil dne 8/3/07 Dave_k] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: komisar dovede mi někdo říci proč to nejde u Sagem??U sedana jsem měl Bosch ale tady mám právě tuhle tak jen přemýšlím jest-li se mám do toho pouštět Mě by to taky zajímalo;) Mám taky ŘJ Sagem Citovat
Devils-night Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Tak sem se nato dneska podival a dopad sem nasledovne : zezadu displeje sem zkousel prepinat ten trimr a jediny kdy se mi zobrazi na displeji palubak je na pozici 2.takze teplomer a palubak.je blby ze to k tomu neukazuje radio.Kdyz sem dal 4 pozici aby mi to ukazovalo vsechno tak ukazovalo zase jenom radio. No nicmene kdyz sem to mel na pozici dva...tak sem zkousel spojit dratky u lukasu a neprepinalo to..:-( skusim si jeste sehnat packu jestli to neni treba tim. nebo vas napada nekoho jeste neco jinyho...?natahnout jeste nakej kabl nebo tak...? jinak to je 2.0 benz 99-starej model z vyroby ma velkej displej. (podle toho co sem se tu docet tak by to melo jit) Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Dave_k Tak jsem zbastlil schémátko co je vše potřeba v mém případě zapojit pro zprovoznění PP. Ve čtverečkách jsou PINy kam dráty vedou. Konektor \"A\" je horní u displeje a \"B\" spodní. Akorát netuším kterej PIN na ŘJ by měl být napojen. kabel má být 4315 co jsem koukal a kde jsi vzal káblík 1368 vím že tam má být ale nenašel jsem jej máš nějaké schéma počítače zapojení či jsi to bral dle káblíků/čísel na nich/:myslim Už jsem to opravil a ten drát k ECU mám z jinýho schématu který mám od Ferryho. Zde k nahlédnutí. Citovat
Milhaus65 Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 ECU Sagem nemá data pro PC. Už dávno jsem to tady psal do takové tabulky. Citovat
Dave_k Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Tak už mám nový poznatky. Takže drát z ECU 1368 z pinu 4 končí v šedém kulatém 23pinovém konektoru pod baterkou. Pak už je tam jinej svazek kde nebylo počítáno s PP. takže ho musím dostat do kabiny k PP. Pak jsem našel napojovací místo pro dráty 720 a 4315 od palivoměru. Jsou v modrém kulatém 23pinovém konektoru pod volantem. Už mi chybí jen najít kde se napíchnout s drátem 723. A to by mělo být na černý 9pinový konektor umístěný pod kastlíkem u spolujezdce. P.S. Nemáte někdo doma vrak ze kterýho by se daly vystříhat konektory? Jde mi o ty kulatý 23pinový (stačí jeden pár), konektor od palubní desky (žlutý co je na kabelech) a konektor od zrcátka (ten co je na zrcátku). Potřebuju hlavně ty plíšky z nich. Jo a konektor od displeje. [upravil dne 8/3/07 Dave_k] [upravil dne 8/3/07 Dave_k] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: komisar tak není co řešit není proč se stím zabejvat když to nejde do toho našeho:( Co vyměnit ECU?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: komisar tak není co řešit není proč se stím zabejvat když to nejde do toho našeho:( Co vyměnit ECU?? myslíš že by to šlo??Abych kupoval ECU pak displey prostě do toho vrážel prachy,tak to bych šel do jiného tohle prodal a koupil něco menšího a novějšího:myslim To mě jen tak napadlo, já to určitě dělat nebudu. Citovat
OK406 Odesláno 8. březen 2007 Odesláno 8. březen 2007 Komisar: A ani, jak jsi říkal z Felicie?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.