Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem to nafotil... Nechybí mi tam něco?? Viz obr...

Pojistky:

pojistky_a_rele.JPG

Zadek displeje:

zadek_displeje.JPG

Musí se teda tahat nějaký káblík? a pokud jo, odkud kde?

Diky :papa

[upravil dne 7/3/2007 @re]

Odesláno

2@re: Ty tam máš asi všechno. Takže PP by měl jít. Ty ho tam nemáš zaplej? :myslim

Jinak zobrazení PP na displeji docílíš pootočením přepínače na boku displeje. Jsou tam 4 polohy ( rádio+teplota+PP; teplota+PP; rádio+teplota; rádio).

Spínač na páčce máš?

[upravil dne 22/5/07 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

2@re: Ty tam máš asi všechno. Takže PP by měl jít. Ty ho tam nemáš zaplej? :myslim

Jinak zobrazení PP na displeji docílíš pootočením přepínače na boku displeje. Jsou tam 4 polohy (teplota; teplota+PP; rádio +teplota; rádio +teplota+PP).

Spínač na páčce máš?

[upravil dne 7/3/07 Dave_k]

No právě, spínač tam nemám... ale když jsem spojil dráty, tak mi to nepřepínalo... ale s tím přepínačem jsi mě překvapil... jdu to zkusit... ;) Díky :)

Odesláno

ALELUJA:roker:roker:roker

Přepl jsem kolečko do pozice 1 na displeji, spojil drátky a hle ono to přepíná...

a ještě větší překvapení je, že už to mám aktivované i v bsi... Takže mi to hned ukazovalo průměrnou spotřebu apod.. Zítra koupím spínač a je to... drátky jsem už natáhnul skrz lucas... takže paráda a ještě jednou díky :super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: @re

ALELUJA:roker:roker:roker

Přepl jsem kolečko do pozice 1 na displeji, spojil drátky a hle ono to přepíná...

a ještě větší překvapení je, že už to mám aktivované i v bsi... Takže mi to hned ukazovalo průměrnou spotřebu apod.. Zítra koupím spínač a je to... drátky jsem už natáhnul skrz lucas... takže paráda a ještě jednou díky :super:super:super:super

Tak sqelý. Gratuluju. Jen k tý BSI. Ty tam žádnou nemáš. ;)

Jinak by jsi pod volantem měl to co vyfotil Michal.B. :papa

Odesláno

Jen k tý BSI. Ty tam žádnou nemáš. ;)

Jinak by jsi pod volantem měl to co vyfotil Michal.B. :papa

aha, díky za opravu... ale je mi to v tuto chvíli jedno :D, hlavně že tam něco je a že mi to už ukazuje spotřebu :D

Jestli se někdy sejdeme na srazu, máš u mně pivo :super

Odesláno
Původně zaslal: komisar

tady jsme my s OK uděleli spínač do páčky ale zatím jsme na půl cestě

[upravil dne 7.3.2007 komisar]

nějak podobně to chci taky vykutit... zítra jdu do elektra pro spínač... jsem rád že to funguje, jak malé děcko za zmrzlinu :D

Odesláno

Dobry vsetky uzivatelom. Celu totu temu som si precital a nenasiel som konkretne moj pripad ... mozno som ho precital a som ho prehladol prosim o pomoc a nekrizujte ma :mad: Mam 406 1.8 16V 97/98 s malym starym displayom. Tak moja otazka znie, keby som nasiel a namontoval velky display tak by sa dalo to spojaznit? Prosim o radu, dakujem vsetkym..

Odesláno

pokud mas ridici jednotku Bosch MP 5.1.1 ( je to na ni napsano z boku ) a sehnal bys velky displej, natahal cca 10 dratu, tak by to melo jit

Odesláno
Původně zaslal: ds1

Dobry vsetky uzivatelom. Celu totu temu som si precital a nenasiel som konkretne moj pripad ... mozno som ho precital a som ho prehladol prosim o pomoc a nekrizujte ma :mad: Mam 406 1.8 16V 97/98 s malym starym displayom. Tak moja otazka znie, keby som nasiel a namontoval velky display tak by sa dalo to spojaznit? Prosim o radu, dakujem vsetkym..

Koukni kolik drátů máš zezadu k displeji. :myslim

[upravil dne 8/3/07 Dave_k]

Odesláno

dovede mi někdo říci proč to nejde u Sagem??U sedana jsem měl Bosch ale tady mám právě tuhle tak jen přemýšlím jest-li se mám do toho pouštět

Mě by to taky zajímalo;) Mám taky ŘJ Sagem
Odesláno

Tak sem se nato dneska podival a dopad sem nasledovne : zezadu displeje sem zkousel prepinat ten trimr a jediny kdy se mi zobrazi na displeji palubak je na pozici 2.takze teplomer a palubak.je blby ze to k tomu neukazuje radio.Kdyz sem dal 4 pozici aby mi to ukazovalo vsechno tak ukazovalo zase jenom radio.

No nicmene kdyz sem to mel na pozici dva...tak sem zkousel spojit dratky u lukasu a neprepinalo to..:-(

skusim si jeste sehnat packu jestli to neni treba tim.

nebo vas napada nekoho jeste neco jinyho...?natahnout jeste nakej kabl nebo tak...?

jinak to je 2.0 benz 99-starej model z vyroby ma velkej displej. (podle toho co sem se tu docet tak by to melo jit)

Odesláno

Tak jsem zbastlil schémátko co je vše potřeba v mém případě zapojit pro zprovoznění PP. Ve čtverečkách jsou PINy kam dráty vedou. Konektor \"A\" je horní u displeje a \"B\" spodní.

Akorát netuším kterej PIN na ŘJ by měl být napojen.

kabel má být 4315 co jsem koukal a kde jsi vzal káblík 1368 vím že tam má být ale nenašel jsem jej máš nějaké schéma počítače zapojení či jsi to bral dle káblíků/čísel na nich/:myslim

Už jsem to opravil a ten drát k ECU mám z jinýho schématu který mám od Ferryho.

Zde k nahlédnutí.

Odesláno

Tak už mám nový poznatky.

Takže drát z ECU 1368 z pinu 4 končí v šedém kulatém 23pinovém konektoru pod baterkou. Pak už je tam jinej svazek kde nebylo počítáno s PP. takže ho musím dostat do kabiny k PP.

Pak jsem našel napojovací místo pro dráty 720 a 4315 od palivoměru. Jsou v modrém kulatém 23pinovém konektoru pod volantem.

Už mi chybí jen najít kde se napíchnout s drátem 723. A to by mělo být na černý 9pinový konektor umístěný pod kastlíkem u spolujezdce.

P.S. Nemáte někdo doma vrak ze kterýho by se daly vystříhat konektory? Jde mi o ty kulatý 23pinový (stačí jeden pár), konektor od palubní desky (žlutý co je na kabelech) a konektor od zrcátka (ten co je na zrcátku). Potřebuju hlavně ty plíšky z nich. Jo a konektor od displeje.

Odesláno

Původně zaslal: Radek Hurvajz

tak není co řešit není proč se stím zabejvat když to nejde do toho našeho:(

Co vyměnit ECU??

myslíš že by to šlo??Abych kupoval ECU pak displey prostě do toho vrážel prachy,tak to bych šel do jiného tohle prodal a koupil něco menšího a novějšího:myslim

To mě jen tak napadlo, já to určitě dělat nebudu.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...