OloZX6R Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 Dotaz na nastavení střešních oken. Otevírat mi jdou držením tlačítka. Zavírat držením nejdou, vždy jen kousek popojedou a musím stisknout znovu, pak popojedou zase o kousek. Určitě se musí nějak nastavit polohy, jen nevím jak. Funkce hledat ani návod nepomohlo. Poradí někdo? Citovat
marko306 Odesláno 21. srpen 2012 Odesláno 21. srpen 2012 Tlačítko na streche zatlač na zavretie, po zavretí podrž tlačítko ešte pár sekúnd a malo by to byť ok. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Přesně tak, takhle jdou nastavit do různých režimů, např. při otevřených oknech, když zamkneš auto, tak se samy zavřou do polohy ventilace a po opětovném odemčení, nastavení alespoň do první polohy klíčku v zapalování se úplně otevřou jedním stiskem. Pro úplné zavření se musí jednou zmáčknout- zajedou do ventilace a pro úplné zavření již cca. třikrát krátce. Podobně mě fungují i okénka ve všech dveřích. Je to super, protože, když je auto na sluníčku, tak ho již z dálky odemknu a dalším zmáčknutím tlačítka na klíči pro odemknutí mi sjedou všechna až dolů, po uzamčení auta se ůplně zavřou. Citovat
Tango C8 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Ale pozor, u některých vozidel to takhle nejde. Mně např. de jenom zavřít dálkou okna, otevřít ne. Citovat
marko306 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Však keď ti to ide zavrieť, tak ti to musí ísť aj otvoriť, nie? Citovat
Tango C8 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 No, bohužel ne a nevím proč a je to taky jedno ne. Když jedu k auto otevřu dveře dálkou a větrá se to stejně. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Už se to tu řešilo, nový software (asi od roku 2005) toto otevírání oken neumožňuje, asi zase nějaké \"vylepšení\". Citovat
Tango C8 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 No a já mám nový software, alespoň můj první mechanik to říkal že ho tam dal. No a proto se mi zrcátka odklopí taky při odemčení auta, né až při otočení klíčku v zapalování. Citovat
marko306 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 No to s tými späťákmi, že sa odklopia pri odomknutí je strašná blbosť ešte že to tak nemám. Citovat
OloZX6R Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 OKi, vyzkouším to a snad bude vše ok. Díkes. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.