Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu  

1. 1. 12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu

• 8.9.2012
      0
    • 29.9.2012
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Za obě Veverky kompromisně hlas taky nejspíš pro \"Stezku\". Na stejček si zajdu kdyžtak v rámci individálního programu v pátek nebo neděli :roker Takže \"no stress\" :cool:

Pokud se tam chystáš v pátek večer, tak určitě rezervačku, jinak se tak 80% nenajíš...

Odesláno

SWčko dneska dostalo nárazník od Béďy, za což mu moc děkuju :potlesk, a chystáme se v uterý na lak :) Takže na sraz dorazím určo :)

Odesláno

Osobně je mi jedno kde se budem stravovat... pokud nebude stejček tak si najdu svojí klasiku co si většinou dávám...

Jinak noťas sebou tahám pořád takže pokud by ChouLu s diag nestíhal mám vždy u sebe :)

Odesláno
Prosím prosím, já chci dia:papa

Chtěl bych povolit automatické zamčení auta při rozjezdu, mělo by to jít.

A to máš přes dia? Mám za to, že je na to přímo tlačítko na palubce ne?

Odesláno

Začal jsem teď trochu řešit, jestli ta moje 1.6 HDi (110k) převážně v režimu Praha+dálnice se spotřebou 6.7 trochu moc nelemtá...? :myslim Super závodník nejsem, ale na spotřebu taky nejezdím. A Schreek mi nasadil ve čtvrtek brouka do hlavy, jestli po těch 67.000 km nemám třeba rozhašenou váhu vzduchu. :( Mohla by něco zjistit ChouLuova diagnostika? Jesli jo, taxe taky hlásim do řady :papa

Odesláno
Tlačítko je, ale když to není povolené v BSI, tak to tlačítkem aktivovat nejde. Mě to nejde tlačítkem, tak snad to půjde přez dia.

Hádám, že by to tak nějak mělo jít. Před lety jsem řešil, jestli nezrušit samosklápění zrcátek při zamčení (třeba parkovací asistent nebo zadní stěrač jdou vypnout na palubě). No a u Peugeotu (ve Zdibech) mi řekli, že jedině \"natvrdo\" v softwaru...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...