Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu  

1. 1. 12. mini sraz Vysočina - hlasování o termínu

• 8.9.2012
      0
    • 29.9.2012
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

ChouLu: dnes chci předělat úvodní příspěvek, takže to tam zmíním..;)

Aluška: upřímně, troufnu si říct že ceny ve stejku odpovídají kvalitě.. jezdím tam už několik let a zatím jsem nepotkal lepší steak než tento.. uznávám ale že je to poněkud specifická \"restaurace\" a né každý má rád pořádnou flákotu masa jako třeba já.. :)

Odesláno

Béďa: Já nemyslela, že jsou tam steaky drahý, ty jsou drahý všude, to chápu, jde mi spíš o to, že je nějak nemusím a v dané finanční situaci, bych si steak nedala, ani kdybych chtěla :cool:. Nic jinýho si tam nevyberu, ale to nevadí, hlady neumřu :), když bude chtít většina na steaky, tak se nedá nic dělat.

[upravil dne 4/9/12 12:25 od Aluška]

Odesláno

Steak je dražší, ale na druhou stranu, kvalita a chuť no.1 Taky nneznám lepší steak než tento, zase na druhou stranu je to opravdu zaměřený jen na toto a ti co stejky nemusí si asi nepříjdou na své :)

Odesláno

Veverky (v počtu 2ks) potvrzují účast!

Budeme ve Žďáru (nebo ve Žďáře:myslim) asi už od pátku...

To Vvitty: Díky za tip! Vypadá to lákavě:mrk. My jsme byli nedávno v železničním světě v Kurort Rathen (kousek od Drážďan) a tam maj ty miniatury pod širým nebem - taky super!:potlesk Více na: http://www.eisenbahnwelten-rathen.de/frameset_zentriert_cz.htm

Těšíme se!:aut

Odesláno

Trochu naslepo jsem zvolili Táfernu - pobýt plánujeme celý prodloužený víkend (28.-30.9.), abychom se porozhlídli po okolí. Možná :D vezmem kola (dle počasí a chuti).

Odesláno

Táfernu jo? To bych vám asi doporučil něco lepšího :myslim:myslim (není tady zrovna nejoblíbenější (jídlo atd...)) Kdyby jste chtěli tak případně přes sz.

Jinak na kola je to tady ok. Stezek dost, když vyjde počasí tak ok. Kdyby jsi chtěl nějaký tipy co tady nebo tak, tak klidně písni...

Odesláno

Když budou všechny okolnosti přívětivé, tak bych též dorazil poznat členy z Vysočiny. :) Ale takhle téměř měsíc dopředu nejsem schopen říct, co bude a jak to budu mít v práci :myslim

Odesláno
Tak pokud se něco nezmění a nebo do toho termínu něco nevleze, tak jedu taky s přítulkyní:aut

supééér!!! ale že to trvalo :aut

Tak tak jen tak dál, ať je nás co nejvíc:aut

Odesláno

tak já se hlásím taky.. :-) přijedu s 406tou + vemu přítulkyni s 306tou, kterou jsme včera dovezli (jako to auto).. :D

co se týče restaurace, tak se mi zamlouvá steak, nelíbí se mi labuď a hlasuju za stezku.. viděl bych to jako dobrej kompromis..

[upravil dne 6/9/12 07:31 od LORD_mapiv]

Odesláno

Za obě Veverky kompromisně hlas taky nejspíš pro \"Stezku\". Na stejček si zajdu kdyžtak v rámci individálního programu v pátek nebo neděli :roker Takže \"no stress\" :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...