anthraX306 Odesláno 1. září 2012 Odesláno 1. září 2012 veteráni udělali větší show než IRCčka a kolikrát se mi zdálo že těm žigulíkom to jezdilo mnohem lépe než novějším:D Přesně moje řeč Citovat
Guest Džůny Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 My jsme z veteránů v sobotu moc neviděli, obě RZ zrušili. Viděl jsem jen Quattro a jednu 205. Který klubák byl zaparkovaný kolem šesté u servisní zóny v Otrokovicích? Oranžová 206. Citovat
gronholmm Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Tak Barumka skončila - další smrťák. To zase budou ve zprávách připomínat jak je to nebezpečný sport a že by ho měli zrušit Citovat
MJSytic Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 JJ, dopoledne jsem koukal na CT4 a těšil se na odpo, že uvidím zbytek a bohužel ... Prý vletělo auto do diváků a jeden nepřežil Citovat
neutral Odesláno 2. září 2012 Autor Odesláno 2. září 2012 Smrťák netřeba dál rozebírat. na to máš každý svůj názor. Ale jinak byla Barumka krásná. Jako vždy. Počasí si pohrálo a o to to bylo zajímavější. Jinak na druhém průjezdu RZ Slušovice přímo před mýma očima vletěla Lancia do stánku s občerstvením, zranila maďarku,ale ta už jela s lehkými zraněními domů. Nic příjemnýho to vidět na vlastní oči. Jinak kdo sleduje rally celkově,tak může být nadšen vyýledky Romana Kresty a Tomáše Kostky-oba bedna. [upravil dne 2.9.2012 16:33 od neutral] Citovat
Sagic Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Teď jsem koukal na video ty bouračky a nic moc teda, nezvládl výjezd ze zatáčky a bohužel ho to vykoplo do vzduchu a mezi diváky:bojim Citovat
Guest Džůny Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Já jsem se těšil hlavně na historiky a obě RZ na které jsme jeli zrušili kvůli těm nehodám. Poslední nehoda s úmrtím to dorazila. Ale celkově to bylo super, příští rok jedu taky… Citovat
radim.1008 Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Který klubák byl zaparkovaný kolem šesté u servisní zóny v Otrokovicích? Oranžová 206. Viděl bych to na Pepita, ten se chystal na Barumku. Citovat
Pepito Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 My jsme z veteránů v sobotu moc neviděli, obě RZ zrušili. Viděl jsem jen Quattro a jednu 205. Který klubák byl zaparkovaný kolem šesté u servisní zóny v Otrokovicích? Oranžová 206. To jsem byl já s Kubíkem Citovat
Pepito Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Zážitky z Barumky jsou hezké až na ty smutné události V pátek jsme byli u nádraží pod garážemi,ten Fiat 125P byl tedy hodně \"překoňovaný\" ,ale průjezdy byly moc pěkné V sobotu jsme byli na Pindule RZ3 (projelo kolem nás Mitsubishi,které za sebou táhlo asi 20metrů dlouhý \"ocas\" lanka z ohradníku v Slušovicích RZ4 jsme viděli průjezd všech vozů až do nehody zmiňovaného Fiatu 125 a Lancie Delta V servisu jsme byli od 17hodin a večer ve stanu Škody motorsport ve Zlíně,kde jsme si vyzkoušeli výměnu kola na čas . V neděli na RZ 10 v obci Žlutava si u nás hodil hodiny Hanninen,pak jsme byli na startu televizní RZ 12 kde jsme byli i v televizi(viděl jsem se i s Kubíkem doma na videu ) Po té opět v obci Žlutava na smolné RZ13,nejdříve se Kopeckému odporoučel motor a po průjezdu posádky 32 Kopáček,Singera jsme se přesouvali do cíle RZ15. Právě při přesunu na RZ 15 jsme se dozvěděli o té smutné události kousek za obcí kde jsme nic netušící sledovali vozy Až na RZ 15 jsme se dozvěděli,že Barumka byla ukončena Na vyhlášení na cílové rampě bylo smutné zakončení letošní Barum rally.. [upravil dne 2/9/12 21:11 od pepito] Citovat
Pepito Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Před startem televizní RZ 12 Maják [upravil dne 2/9/12 21:18 od pepito] Citovat
Pepito Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Asi jste si to už taky našli,ale kdyby ne tak tady je odkaz Citovat
Pepito Odesláno 2. září 2012 Odesláno 2. září 2012 Ještě nějaká fota http://pepito63.rajce.idnes.cz/Barumka_2012 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.