Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

My jsme z veteránů v sobotu moc neviděli, obě RZ zrušili. :grr Viděl jsem jen Quattro a jednu 205.

Který klubák byl zaparkovaný kolem šesté u servisní zóny v Otrokovicích? Oranžová 206.

Odesláno

JJ, dopoledne jsem koukal na CT4 a těšil se na odpo, že uvidím zbytek a bohužel ... Prý vletělo auto do diváků a jeden nepřežil :(

Odesláno

Smrťák netřeba dál rozebírat. na to máš každý svůj názor. Ale jinak byla Barumka krásná. Jako vždy. Počasí si pohrálo a o to to bylo zajímavější. Jinak na druhém průjezdu RZ Slušovice přímo před mýma očima vletěla Lancia do stánku s občerstvením, zranila maďarku,ale ta už jela s lehkými zraněními domů. Nic příjemnýho to vidět na vlastní oči. Jinak kdo sleduje rally celkově,tak může být nadšen vyýledky Romana Kresty a Tomáše Kostky-oba bedna.

[upravil dne 2.9.2012 16:33 od neutral]

Odesláno

Teď jsem koukal na video ty bouračky a nic moc teda, nezvládl výjezd ze zatáčky a bohužel ho to vykoplo do vzduchu a mezi diváky:bojim

Odesláno

Já jsem se těšil hlavně na historiky a obě RZ na které jsme jeli zrušili kvůli těm nehodám.

Poslední nehoda s úmrtím to dorazila.

Ale celkově to bylo super, příští rok jedu taky…

Odesláno
My jsme z veteránů v sobotu moc neviděli, obě RZ zrušili. :grr Viděl jsem jen Quattro a jednu 205.

Který klubák byl zaparkovaný kolem šesté u servisní zóny v Otrokovicích? Oranžová 206.

To jsem byl já s Kubíkem :papa

Odesláno

Zážitky z Barumky jsou hezké až na ty smutné události :bojim

V pátek jsme byli u nádraží pod garážemi,ten Fiat 125P byl tedy hodně \"překoňovaný\" :myslim:D,ale průjezdy byly moc pěkné :super

V sobotu jsme byli na Pindule RZ3 (projelo kolem nás Mitsubishi,které za sebou táhlo asi 20metrů dlouhý \"ocas\" lanka z ohradníku :bojim

v Slušovicích RZ4 jsme viděli průjezd všech vozů až do nehody zmiňovaného Fiatu 125 a Lancie Delta

V servisu jsme byli od 17hodin a večer ve stanu Škody motorsport ve Zlíně,kde jsme si vyzkoušeli výměnu kola na čas :roker.

V neděli na RZ 10 v obci Žlutava si u nás hodil hodiny Hanninen,pak jsme byli na startu televizní RZ 12 kde jsme byli i v televizi(viděl jsem se i s Kubíkem doma na videu :aut )

Po té opět v obci Žlutava na smolné RZ13,nejdříve se Kopeckému odporoučel motor a po průjezdu posádky 32 Kopáček,Singera jsme se přesouvali do cíle RZ15.

Právě při přesunu na RZ 15 jsme se dozvěděli o té smutné události kousek za obcí kde jsme nic netušící sledovali vozy :(

Až na RZ 15 jsme se dozvěděli,že Barumka byla ukončena :(

Na vyhlášení na cílové rampě bylo smutné zakončení letošní Barum rally.. :(:myslim:papa

[upravil dne 2/9/12 21:11 od pepito]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...