Pechy Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Ahoj všem, již dlouhou dobu se aktivně věnuji hledání výhodných tarifů letenek, dovolených nebo ubytování. Zkrátka snažím se cestovat levně, hodně levně a přitom si držím svůj standart - žádné hostely Dělám to pro sebe a své známé, ale řekl jsem si, že bych rád svoje služby nabídl i široké veřejnosti. Abych to upřesnil, tak nejsem žádný zprostředkovatel - pouze dávám tipy, kde to za výhodnou cenu koupit ;-) Zatím mám na facebooku vytvořenou skupinu letimtaky.cz, kam se každý den snažím dávat alespoň dvě zajímavé nabídky. Časem až bude více času, tak zprovozním i web, kde budou zrcadleny nabídky z facebooku. Ikdyž vím, že tu facebook není moc oblíben, tak i přesto věřím, že by to někoho mohlo zaujmout. Abych Vás lehce navnadil, jak levně se nechá cestovat, tak pro kolegu z práce jsem například našel: 2x letenku na Maledivy z Prahy (prosinec) 2x ubytování s polopenzí v 4* resortu 2x letecký transfer na atol do resortu Komplet pro dvě osoby 37.000 Kč :-) nebo moje poslední dovolená na St.Maartenu 2x letenka Praha-New York-St.Maarten-New York-Praha 10 nocí se snídaní v NY a St.Maartenu pujčení auta na St.Maartenu Komplet pro dvě osoby 39.000 Kč :-) FB odkaz (obsah skupiny by se měl zobrazit i neregistrovaným) http://www.facebook.com/letimtaky.cz [upravil dne 20/8/2012 13:16 od Pechy] Citovat
davidekcz Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Koukal jsem na ten FB a hodně věcí tam je zajímavých... Citovat
Feelly Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 http://www.axia.cz/zajezdy/leto/spanelsko/112-hotel-boix-mar-autobusem/ Tenhle hotel již máme vyzkoušen a musíme tam přišti rok jet znova Hotel a jeho *** plně dostačují jídlo bylo luxusní a pokoje dostačujicí beru to tak že se tam jen spí.. Bazény dva a vířivka Hotel u mě 8/10 za tu cenu .. Muže se letadlem i busem (Lepší je to busem je to větší zabava, ale cesta 18hodin.) .. No prostředí moře a krámky jsou tam suprový luxusní nakupovaní a když si třeba někdo chce udělat výlet a zajede si do Lloret De mar je tam obchodní promenáda která je dlouhá cca 2-3Km.. a obchod na obchodu.. Mohu jedině doporučit! Už 2x a přiští rok znovu.. PS: zaleží jak je kdo náročnej.. [upravil dne 22/8/12 16:39 od Feelly] Citovat
punkac Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Ahoj Pechy, fejsbuk nemám, ale nemohl bys sem hodit nabídku třeba na Kubu nebo Vietnam. Tu Kubu raději.... Citovat
Pechy Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 Ahoj, to takhle nejde říci :-) Pokud poptáváš letenku, tak bych potřeboval nějaký termín nebo alespoň +- měsíc, potom zda jsi flexibilní a jsi ochotný cestovat z jiných letišť (německo, vídeň, anglie)? Jinak na Kubu se nechá dostat poměrně levně. Objevují se charterové lastminute letenky, kdy bývá odlet většinou z DE do 1-2 dnů od koupě - zaleží zda jsi i takto flexibilní, pokud ano, tak se nechá pořídit letenka na Kubu a vlastně kamkoli do karibiku v období říjen-únor kolem 150-250 EUR na osobu. Záleží na akci, ale minulý rok se to pohybovalo v těchto cenách stabilně. Osobně jsem na lastminute vyzkoušel Jamajku za 109 EUR z Frankfurtu. Citovat
Pechy Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 Kdyby měl někdo zájem, tak je teď v akci Rio de Janeiro na termíny od října do prosince za cenu 6 470,- ;-) Citovat
punkac Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 ano, o těch letenkách na Kubu z DE (Berlín či Mnichov) vím, Kubu plánuji na leden, únor. Vietnam by bodl o našich prázdninách. Takže půlroku nebo rok času Jinak let z Německa mi nevadí, Anglie je už trošku daleko, ale cena je až na prvním místě. Do vietnamu lítají hodně z Ukrajiny, ale to bych se už trošku bál Citovat
Pechy Odesláno 22. srpen 2012 Autor Odesláno 22. srpen 2012 Není to tak dávno co byla Hanoj z Prahy za 8.000 s Aeroflotem přes Moskvu. Běžně se pohybuje kolem 12.000. Když na něco narazím, tak dám echo Citovat
Pechy Odesláno 11. červenec 2014 Autor Odesláno 11. červenec 2014 Ahoj, rád bych toto oživil. Dal jsem dohromady web, takže by to mohlo být konečně zajímavé pro nefacebook uživatele :-) http://www.letimtaky.cz Citovat
Péťa Odesláno 11. červenec 2014 Odesláno 11. červenec 2014 Pěkné! Silvestr v Tel Avivu za 2 900 Kč Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. červenec 2014 Odesláno 13. červenec 2014 Mozno aj nieco pre Slovakov - uplne rovnaky princip. Staci na FB alebo google vyhladat \"kevo dovolenka\" - orientuje sa na letiska vieden, bratislava ale hlavne budapest (zhana aj overeny strazeny parking za par eur)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.