Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, již dlouhou dobu se aktivně věnuji hledání výhodných tarifů letenek, dovolených nebo ubytování.

Zkrátka snažím se cestovat levně, hodně levně a přitom si držím svůj standart - žádné hostely :D

Dělám to pro sebe a své známé, ale řekl jsem si, že bych rád svoje služby nabídl i široké veřejnosti.

Abych to upřesnil, tak nejsem žádný zprostředkovatel - pouze dávám tipy, kde to za výhodnou cenu koupit ;-)

Zatím mám na facebooku vytvořenou skupinu letimtaky.cz, kam se každý den snažím dávat alespoň dvě zajímavé nabídky. Časem až bude více času, tak zprovozním i web, kde budou zrcadleny nabídky z facebooku.

Ikdyž vím, že tu facebook není moc oblíben, tak i přesto věřím, že by to někoho mohlo zaujmout.

Abych Vás lehce navnadil, jak levně se nechá cestovat, tak pro kolegu z práce jsem například našel:

2x letenku na Maledivy z Prahy (prosinec)

2x ubytování s polopenzí v 4* resortu

2x letecký transfer na atol do resortu

Komplet pro dvě osoby 37.000 Kč :-)

nebo moje poslední dovolená na St.Maartenu

2x letenka Praha-New York-St.Maarten-New York-Praha

10 nocí se snídaní v NY a St.Maartenu

pujčení auta na St.Maartenu

Komplet pro dvě osoby 39.000 Kč :-)

FB odkaz (obsah skupiny by se měl zobrazit i neregistrovaným)

http://www.facebook.com/letimtaky.cz

[upravil dne 20/8/2012 13:16 od Pechy]

Odesláno

http://www.axia.cz/zajezdy/leto/spanelsko/112-hotel-boix-mar-autobusem/ Tenhle hotel již máme vyzkoušen a musíme tam přišti rok jet znova Hotel a jeho *** plně dostačují jídlo bylo luxusní a pokoje dostačujicí beru to tak že se tam jen spí.. Bazény dva a vířivka Hotel u mě 8/10 za tu cenu ..

Muže se letadlem i busem (Lepší je to busem je to větší zabava, ale cesta 18hodin.) ..

No prostředí moře a krámky jsou tam suprový luxusní nakupovaní a když si třeba někdo chce udělat výlet a zajede si do Lloret De mar je tam obchodní promenáda která je dlouhá cca 2-3Km.. a obchod na obchodu.. Mohu jedině doporučit! Už 2x a přiští rok znovu.. :papa

PS: zaleží jak je kdo náročnej.. ;)

[upravil dne 22/8/12 16:39 od Feelly]

Odesláno

Ahoj, to takhle nejde říci :-)

Pokud poptáváš letenku, tak bych potřeboval nějaký termín nebo alespoň +- měsíc, potom zda jsi flexibilní a jsi ochotný cestovat z jiných letišť (německo, vídeň, anglie)?

Jinak na Kubu se nechá dostat poměrně levně. Objevují se charterové lastminute letenky, kdy bývá odlet většinou z DE do 1-2 dnů od koupě - zaleží zda jsi i takto flexibilní, pokud ano, tak se nechá pořídit letenka na Kubu a vlastně kamkoli do karibiku v období říjen-únor kolem 150-250 EUR na osobu. Záleží na akci, ale minulý rok se to pohybovalo v těchto cenách stabilně.

Osobně jsem na lastminute vyzkoušel Jamajku za 109 EUR z Frankfurtu.

Odesláno

ano, o těch letenkách na Kubu z DE (Berlín či Mnichov) vím, Kubu plánuji na leden, únor.

Vietnam by bodl o našich prázdninách. Takže půlroku nebo rok času ;)

Jinak let z Německa mi nevadí, Anglie je už trošku daleko, ale cena je až na prvním místě. Do vietnamu lítají hodně z Ukrajiny, ale to bych se už trošku bál

Odesláno

Není to tak dávno co byla Hanoj z Prahy za 8.000 s Aeroflotem přes Moskvu. Běžně se pohybuje kolem 12.000.

Když na něco narazím, tak dám echo :papa

• O 1 rok později...
Odesláno

Mozno aj nieco pre Slovakov - uplne rovnaky princip. Staci na FB alebo google vyhladat \"kevo dovolenka\" - orientuje sa na letiska vieden, bratislava ale hlavne budapest (zhana aj overeny strazeny parking za par eur)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...