Mathog Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Mám takový malí problém nezamiká mi kufr ani nejde odemknout když sem vytahl servo k zamku a pripojil na baterku tak funguje a když sem proměřoval multimetrem draty tak mi ba fázy nejde žádný napětí když zamikám. Tak sem se chtěl zeptat čím by to mohlo být podle mě je někde přerušenej drát... Citovat
Mathog Odesláno 18. srpen 2012 Autor Odesláno 18. srpen 2012 Bude asi velká zábava najít to místo nebude lepší natáhnout rovnou novej? Citovat
Ferry Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 bavime se o sedanu ci kombiku ? jinak u stejnosmernyho napeti faze neni jen + a - u centralu se pak na dvou dratech strida + a - podle toho, zda ma motor zamykat ci odemykat [upravil dne 18/8/12 14:15 od Ferry] Citovat
marko306 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Ak vieš ktorý to je kábel tak ho iba vytiahni ns komplet a natiahni nový. Robota na pol hodinku. Ja som na 306 naťahoval 3 a bez problémov. Citovat
Mathog Odesláno 18. srpen 2012 Autor Odesláno 18. srpen 2012 mě nejde zamykat ani odemikat musim se na to potom podivat pořadně nemá to někde pojistky nebo něco? Citovat
Mathog Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 Tak kabel vím kterej to je jen nevím kde je ta jednotka na centralní zamikaní takže nevím kam vede ten kabel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.