Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky máte na předních a zadních sloupech uvnitř plast s takovým divným nástřikem? Já sem to měl poškřábaný a nažloutlý (původně šedý). Jde to lehce šeškrábnout nehtem.

Už mě to začlo štvát jak to vypadá hnusně tak sem přední vyndal a stříkl na černo, zitra to nasadím tak sem zvědavej na výsledek. Ještě mě čekají zadní.

Musel sem to odškrábat tupou škrabkou (aby to nedoškráblo až na plast) a pak odčistit zbytek ředidlem.

Stříkl sem to matnou černou, tak doufám, že to bude přijemná změna.

Odesláno

Jo, jasne, staci po tom jak rikas prejet nehtem a je to nafurt :( Zatim to mam tak ze se na to da divat...zatim :) On je to jak na prednich tak na sloupcich mezi dvermi. Radim nejlip na to nesahat :)

Odesláno

Neska sem vyhodil i střední (ty byly nejhorší, od toho jak každej natahuje pás) a taky zadní, nastříkal to tou matnou černou a sem s tím moc spokojenej :)

Odesláno

Me by se tam cerna teda nehodila..cely interier je svetle sedy az tmave sedy, ani nevim, co bych tam vlastne dal, me by se cerna nejak nezamlouvala :) idealne polepit korenovici, tak ja sem si koupil ty polepu na palubku :)

Odesláno

Taky mám světlý interiér a černá by mi tam nešla. Asi z toho sundám ten hnus a nechám to v tom plastu, který vypadá líp, než to je teď.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...