Fusion Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Taky máte na předních a zadních sloupech uvnitř plast s takovým divným nástřikem? Já sem to měl poškřábaný a nažloutlý (původně šedý). Jde to lehce šeškrábnout nehtem. Už mě to začlo štvát jak to vypadá hnusně tak sem přední vyndal a stříkl na černo, zitra to nasadím tak sem zvědavej na výsledek. Ještě mě čekají zadní. Musel sem to odškrábat tupou škrabkou (aby to nedoškráblo až na plast) a pak odčistit zbytek ředidlem. Stříkl sem to matnou černou, tak doufám, že to bude přijemná změna. Citovat
KUBBACHER Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Ja to mám světle šedé a ten povrch drží v pohodě, možná časem se to změní??? Citovat
rimmer Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Jo, jasne, staci po tom jak rikas prejet nehtem a je to nafurt Zatim to mam tak ze se na to da divat...zatim On je to jak na prednich tak na sloupcich mezi dvermi. Radim nejlip na to nesahat Citovat
Fusion Odesláno 3. červen 2005 Autor Odesláno 3. červen 2005 Neska sem vyhodil i střední (ty byly nejhorší, od toho jak každej natahuje pás) a taky zadní, nastříkal to tou matnou černou a sem s tím moc spokojenej Citovat
rimmer Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Me by se tam cerna teda nehodila..cely interier je svetle sedy az tmave sedy, ani nevim, co bych tam vlastne dal, me by se cerna nejak nezamlouvala idealne polepit korenovici, tak ja sem si koupil ty polepu na palubku Citovat
Jaryn Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Taky mám světlý interiér a černá by mi tam nešla. Asi z toho sundám ten hnus a nechám to v tom plastu, který vypadá líp, než to je teď. Citovat
Fusion Odesláno 6. červen 2005 Autor Odesláno 6. červen 2005 Sem se taky trochu bál aby to sedlo k té světlé a je to v pohodě. Zkusím udělat fotku. Citovat
KUBBACHER Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 O té černé jsem také uvažoval, ale zatím mam strach se do toho pouštět, vzhledem k světlé barvě interiéru. Jsem zvědav na ty fotky:cool: Citovat
Petr605 Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Já mám na všech sloupkách čalounění. Jak to vypadá u vás, hoďte někdo fotku... Citovat
Fusion Odesláno 7. červen 2005 Autor Odesláno 7. červen 2005 Zatím fotečka jednoho hotovýho, druhýho bez. Zachvílu budou další Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.