Karllossos Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 CAWKO potrebujem poradiť ako sa demontuje palubovka aby som sa dostal ku klíme vie mi niekto poradiť ??? môže mi napísať aj nejakú adresu kde je postup budem povďačný . Hľadal som ale nevedel som sa k ničomu dopátrať . Ďakujem vopred v servise je to nenormálna pálka . :myslim Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Ono až to budeš dělat tak pochopíš, že to taková pálka není Citovat
Karllossos Odesláno 18. srpen 2012 Autor Odesláno 18. srpen 2012 Ak niečo zoženiem tak napíšem ako to išlo zatiaľ nemám nič a čakám na nejakú dobru radu a potom sa do toho pustím :D stredový panel to je malina ale tie ostatné veci zatiaľ neovládam ak ma niekto skúsenosť , budem rád ak sa s nimi so mnou podelí :D Citovat
koblih69 Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 No jak myslíš... v mailu máš postup... Citovat
P607Olda Odesláno 18. srpen 2012 Odesláno 18. srpen 2012 Co to znamená \"dostat se ke klime\"? K výparníku? To je jediná věc, kvůli které by se (snad) musela demontovat přístrojovka. Citovat
Karllossos Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 Potrebujem vymeniť alebo opraviť motorček klapky miešania vzduchu nejde mi teplý vzduch na vodičovej strane len studený alebo chladný .Skúšal som ju rozbehávať na maxima ale je na tom istom mieste .Dúfam že to je ona ak nie potom neviem a budem musieť hľadať ďalej v čom je problém. Ak si mal niečo podobné a vieš poradiť budem povďačný za každú radu . Ak sa dá k nej dostať aj inou cestou tak to bude SUPER ale ako som kukal myslím že. S pozdravom MILAN Citovat
koblih69 Odesláno 19. srpen 2012 Odesláno 19. srpen 2012 Motorek bude velmi pravděpodobně přístupný bez demontáže palubky. Citovat
Karllossos Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 TAK to by bolo super ak by som to nemusel dávať dole a bol prístup odspodu alebo z boku ešte zohnať nejaký postup ako na to ? :myslim ešte trosku pošpekulujem keď si mi dal takeho pekneho CHROBÁČIKA Dík za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.