Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz? Na P406 1.8 16v jsem nechal vyměnit rozvody i s kladkama +vodní pumpu a taky klíňák.Teď po ujetí 2000km mě auto pohvízdává právě z oblasti rozvoďáku.Ďělá to ale jen cca při 1500ot.min , na volnoběh nebo vyšší otáčky je to OK.Je to problém nebo si toho nemám všímat? Jinak auto jede slušně. nikde nic neklepe. Rozvoďák je Good year. Moc dík za radu.

[Editován dne 2/6/05 pavkalina]

[Editován dne 2/6/05 pavkalina]

Odesláno

to bude spíš ten klíňák, asi si sednul // skontroluj napnutí, případně ho napni nebo nastříkej spec. sprejem // ozubený řemen by neměl pískat (možná kladka)

Odesláno

Co řešíš, pokud sis to někde nechal dělat, tak to tam zavez zpět, a? se na to mrknou. Pokud tam dali něco aušusového, tak by to snad mělo jít vyreklamovat. Samozřejmě bych nejdřív překontroloval napnutí klíňáku, at tam pak nejsi za blba, kdyby to bylo tím. Rozhodně bych tomu pozornost věnoval a nekašlal na to. :papa

Odesláno

mně to začalo dělat taky cca 1000 km po výměně, ale stačilo vyhodit kladku, celou vyčistit, nastříkat kapilárním olejem, nebo co to je a napnout znova. A pohoda

Odesláno

Tak jsem byl dneska v servise.Uchem poslouchali přes tyčku jenotlivý ložiska a nakonec je to trochu načatý čerpadlo serva. Nemám se ale bát zatím by to prej nechali.

Díky za rady.

Odesláno

hm, to je taková jakási blbá řeč. Nedávno tady byl příspěvek jak si koupil jeden PG za 160 tis a hvízdání bylo taky normální a po 200 km se mu roztrhl řemen a bylo po srandě..... Podle mně snad když hvízdá ložisko, tak je první věc vyměnit ho. Nebo jsem jen já takovej vůl, že když mi něco zachrastí na autě, tak pátrám co to může být a závadu se snažím odstranit...?

Odesláno

To já právě dělám taky.Slyšet je to ale málo a vzhledem k tomu že jsou ty ložiska pořád namočený v oleji tak to vydrží prej dlouho.Jinak čerpadlo stojí 7500kč

Odesláno

No ja bych si dal bacha, kdosi tu psal, ze se mu roztrhnul klinak, rozbil kryt rozvodaku, strep plastu vlezl do remene a hup uz se potkaly ventily...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...