Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz:

Mám profesák od roku 07. V roce 08 jsem udělal školení a dostal novej (plastovej).

PAk jsem přestal jezdit a ani jsem nebyl na přeskoušení. Dotaz zní zda-li se to dá ještě zachránit, či už mám smůlu a musím dělat celé od začátku. Někde píšou, že se musí pravidelně každý rok. Na profesáku je platnost 5 let čili 5x školení (po 7 hodinách), ale dneska jsem volal do jedné autoškoly a tam mi řekli, že nyní\"změkčili\" zákon a dá se do konce tý pětiletky dodatečně doškolit tak aby bylo splněno těch 35 hodin a je vše v poho. Tak jsem z toho zmatenej, ale kdyby to šlo bylo by to fajn... :)

Odka na autoškolu : http://www.autoskolavysocina.cz/vstupni_skoleni.htm

Odesláno

no jak budeš mít to školení a bude ti končit prof. tak dáš i řidičák a oni ty skupiny na co máš profesní osvěčení ti vyznačí do řidičáku... nalevo bude klasika a napravo profesní. Takže každých 5 let obnova i řidičáku.... No zase jenom cpat jim prachy.

Odesláno

Ano byla změna a pokud máš profesní průkaz již vydaný a neprovozuješ povolání ke kterýmu ho potřebuješ, tak nemusíš na žádné školení za pět let, ani za šest a ani za deset. Ale až ho budeš potřebovat, tak budeš muset absolvovat školení za celých pět let dohromady, takže 5x7 hodin a bude Ti vydaný nový s platností na 5 let. Ale pozor chce si to každý rok hlídat zda nevyšlo zase nějaká novela, protože se může stát, že ti nejvyšší u nás schválí změnu a můžeš o něj přijít.

Jinak jedno takové vlákno tu už někde je.

[upravil dne 15/8/12 18:30 od Laďa]

Odesláno

TAk za další vlákno se omlouvám :mad:

No asi se zase vrátím k volantu, tak se radši přihlásím co nejdřív :) už jsem si myslel jednou, že jsem o něj přišel, když jsem tam 3 roky nebyl, tak podruhý už to nenechám utéct :D

Odesláno

Teď v tuto dobu o něj nepřijdeš, ale jak jsem již psal nikdo neví co schválí zítra nebo za dva roky.

Tak tady jsem to našel

[upravil dne 15/8/12 18:36 od Laďa]

• O 7 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...