Moby89 Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 jelikož znám osobně majitele tý oranžový mazdy(a viděl jí na živo na příbramy) tak já hlasuju jinak, sorka;) Citovat
John Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Tak koukám,že se zadařilo a Opl vyhrál alespoň že tak ta Škodovka byla fakt na Citovat
pkr Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 Tímto bych chtěl poděkovat nejenom těm, co hlasovali pro mladýho, ale i všem ostatním, kteří si našli čas k prohlídce stránek a hlasovali třeba i pro jiné auto, nebo nehlasovali vůbec. I díky hlasům členů PC synátor vyhrál. Ještě jednou díky. Citovat
MilanF1 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Tak paráda Gratulace, rádi jsme pomohli - i já, kterému se žádný z těch aut nelíbilo Citovat
davidekcz Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Tímto bych chtěl poděkovat nejenom těm, co hlasovali pro mladýho, ale i všem ostatním, kteří si našli čas k prohlídce stránek a hlasovali třeba i pro jiné auto, nebo nehlasovali vůbec. I díky hlasům členů PC synátor vyhrál. Ještě jednou díky. Nějak jsem to nestudoval, byla nějaká odměna pro vítěze? Citovat
pkr Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 Hele, ani nevím. Nikde nic uvedo není, takže asi nic. Ani kluk o ničem neví. Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Tak paráda Gratulace, rádi jsme pomohli - i já, kterému se žádný z těch aut nelíbilo nevim, jaky mate vkus, ale ta audina je prece fakt super udelana...... Citovat
BV406 Odesláno 17. srpen 2012 Odesláno 17. srpen 2012 tak nevim, asi jsem divnej, ale tyhlety upravy me akorat vzdy jen rozesmejou ... Citovat
pkr Odesláno 19. srpen 2012 Autor Odesláno 19. srpen 2012 Hele, já na to taky nějak moc nejsem, ale jelikož to celý dělá sám a vím, kolik to stojí práce a času, dívám se na to jinak. Nehledě na to, že je to lepší, než kdyby vysedával po hospodách, nebo bral fet. Ale klidně se směj, nikdo ti v tom nebrání a určitě mě tím nenaštveš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.