punkac Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 asi hodně používáš fejsbůk a různý chaty či sms, viď? Totiž z tvého příspěvku nechápu souvislosti, pan češtin dostal trochu na prdel. Hlavně nechápu tu poslední větu.... \"To aby zavolali policajty a řekli, že jsme našli tu dodávku jsem jim řikal... ne tak néé at si přijdou o peníze.\" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 Jednoduchý, tatík řekl že policajty volat nebude, protože nevěří že by něco udělali a pak není jistý že je to ta dodávka. A taky možná má peněz dost a radši ty dveře vymění než čekat až to vyřeší pojišťovna. No tak když nechce tak ať si přijde o peníze. Co je na tom k nepochopení? Feelly: Jo takhle je to, no tak je duležitý že řekneš jak to je. Kecat nesmysly a balamutit nás tady by bylo k ničemu. Odsouzenej nebudeš, nevim proč, pěkně si tě tady vychováme aby z tebe byl super pežoťák. PájaRybišár, ted myslim že je to Rybízek taky začinal tady na foru ještě bez papírů a cca v 16ti letech;) [upravil dne 15/8/12 17:34 od Radek Hurvajz] Citovat
Carol.freedom Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 A nehledě na to že postřehy v tomhle vláknu můžou pomoct někomu do budoucna - tohle je docela častá záležitost Edit: Sakra zase je přihlášená Carol (gronholmm) [upravil dne 15/8/12 17:26 od Carol.freedom] Citovat
Feelly Odesláno 15. srpen 2012 Autor Odesláno 15. srpen 2012 Hurvajz asi tak, kromě teda těch peněz tos nevystihl.. Jinak Facebook a tak sice mám, ale že bych to extremně nějak použival a byl totalní dilina to fakt né.. Takže to mi raději neřikej nebo se urazim a naštvu!..... Jo jo super pežoťák to bych chtěl. Tak jsem rád, že jste to vzali v pohodě jinak bál jsem se to říct abych pak nebyl brán jako \"Nic\".. Ale tak pak ty vymluvy toje blbý. Gronholm jojo jinak máš hezkou přitelkyni. Citovat
koblih69 Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 A nehledě na to že postřehy v tomhle vláknu můžou pomoct někomu do budoucna - tohle je docela častá záležitost Edit: Sakra zase je přihlášená Carol (gronholmm) [upravil dne 15/8/12 17:26 od Carol.freedom] gronholmme máš sexy podpaží Citovat
punkac Odesláno 15. srpen 2012 Odesláno 15. srpen 2012 ne, ono se to opravdu blbě čte, když tam chybí interpunkce. Hlavně se neurážej a vítej Citovat
Feelly Odesláno 15. srpen 2012 Autor Odesláno 15. srpen 2012 Punkac v pohodě prosimtě musíš mě brát s nadsázkou. Už tu jsem déle ale i tak díky Pro příště mam poučení.. Piš líp smrade! Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 uz chapu , bylo mi to jasny vitej Citovat
Feelly Odesláno 16. srpen 2012 Autor Odesláno 16. srpen 2012 Super. Díky. Takže vlastně jsem tu Novo-starej člen co? Citovat
davidekcz Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 A nehledě na to že postřehy v tomhle vláknu můžou pomoct někomu do budoucna - tohle je docela častá záležitost Edit: Sakra zase je přihlášená Carol (gronholmm) [upravil dne 15/8/12 17:26 od Carol.freedom] gronholmme máš sexy podpaží Dobrá hláška :D:D Citovat
gronholmm Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Koblih a davidek neser** :D:D:D Prostě jsem si toho nevšiml Citovat
davidekcz Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 To budeš mít asi dlouho na talíři :D:D ale všechno v dobrým Citovat
koblih69 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 No já jen že se tu vočas objevují různé ztráty sexuální identity a pod. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.