Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Auto nabourano na sidlišti pozná někdo podle barvy o jake se jedná?

Recommended Posts

Odesláno

asi hodně používáš fejsbůk a různý chaty či sms, viď? Totiž z tvého příspěvku nechápu souvislosti, pan češtin dostal trochu na prdel. Hlavně nechápu tu poslední větu.... \"To aby zavolali policajty a řekli, že jsme našli tu dodávku jsem jim řikal... ne tak néé at si přijdou o peníze.\"

Odesláno

Jednoduchý, tatík řekl že policajty volat nebude, protože nevěří že by něco udělali a pak není jistý že je to ta dodávka. A taky možná má peněz dost a radši ty dveře vymění než čekat až to vyřeší pojišťovna. No tak když nechce tak ať si přijde o peníze.

Co je na tom k nepochopení?

Feelly: Jo takhle je to, no tak je duležitý že řekneš jak to je. Kecat nesmysly a balamutit nás tady by bylo k ničemu. Odsouzenej nebudeš, nevim proč, pěkně si tě tady vychováme aby z tebe byl super pežoťák. PájaRybišár, ted myslim že je to Rybízek taky začinal tady na foru ještě bez papírů a cca v 16ti letech;)

[upravil dne 15/8/12 17:34 od Radek Hurvajz]

Odesláno

A nehledě na to že postřehy v tomhle vláknu můžou pomoct někomu do budoucna - tohle je docela častá záležitost :papa

Edit: Sakra zase je přihlášená Carol :D (gronholmm)

[upravil dne 15/8/12 17:26 od Carol.freedom]

Odesláno

Hurvajz asi tak, kromě teda těch peněz tos nevystihl..:D Jinak Facebook a tak sice mám, ale že bych to extremně nějak použival a byl totalní dilina to fakt né.. Takže to mi raději neřikej nebo se urazim a naštvu!..:D... Jo jo super pežoťák to bych chtěl. :) Tak jsem rád, že jste to vzali v pohodě jinak bál jsem se to říct abych pak nebyl brán jako \"Nic\".. ;) Ale tak pak ty vymluvy toje blbý. :D

Gronholm jojo jinak máš hezkou přitelkyni. :D

Odesláno
A nehledě na to že postřehy v tomhle vláknu můžou pomoct někomu do budoucna - tohle je docela častá záležitost :papa

gronholmme máš sexy podpaží :papa

Odesláno

Punkac v pohodě prosimtě musíš mě brát s nadsázkou. :D:) Už tu jsem déle ale i tak díky ;) Pro příště mam poučení.. Piš líp smrade! :D

Odesláno

gronholmme máš sexy podpaží :papa

Dobrá hláška :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...