AlesKubr Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Zdravim! Chtel bych v P306 vymenit orig. autoradio za nejaky novejsi s MP3. Nevite, ktery autoradia spolupracujou s tou packou pod volantem? Je tam myslim hlasitost a posuv vpred a vzad. Diky, Ales Citovat
stenlee Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 ja sa pripajam k dotazu .. vie niekto ktore radia spolupracuju s packou pod volantom v 206-tke ? Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 nekolikrat reseno, je treba mezi originalni packu a radio pripojit redukci ktera se da sehnat k te dane znacce radia a dane znacce auta. Poptaval bych se v prodejnach s autohifi popr. pohledal na google.com apod Citovat
z3rg Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 tak tak, resilo se to x krat v audi sekci, pokud vim tak sony i pioneer na to maj redukci, ktera je pekne draha ... ja sem se na to vykaslal, za tech 2500 mi to nestoji ... Citovat
-=Michal=- Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem z3rg tak tak, resilo se to x krat v audi sekci, pokud vim tak sony i pioneer na to maj redukci, ktera je pekne draha ... ja sem se na to vykaslal, za tech 2500 mi to nestoji ... Na Sony maj zde www.stualarm.cz za 1400. Volal jsem tam Citovat
olda Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Můžeš i bez redukce,ale musíš koupit rádio,které podporuje originál ovladače pod volantem,poznáš to podle zapojení na rádiu vzadu,jsou tam tři svorkovnice,spodní na zapojení,prostřední na repro a ten vrchní je na komunikaci s autem(ovládání u volantu,palubní display atd.)Ten vrchní musí být osazen konektory,aby to fungovalo,což bohužel většina rádií nemá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.