Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim!

Chtel bych v P306 vymenit orig. autoradio za nejaky novejsi s MP3. Nevite, ktery autoradia spolupracujou s tou packou pod volantem? Je tam myslim hlasitost a posuv vpred a vzad.

Diky, Ales

Odesláno

nekolikrat reseno, je treba mezi originalni packu a radio pripojit redukci ktera se da sehnat k te dane znacce radia a dane znacce auta. Poptaval bych se v prodejnach s autohifi popr. pohledal na google.com apod

Odesláno

tak tak, resilo se to x krat v audi sekci, pokud vim tak sony i pioneer na to maj redukci, ktera je pekne draha ... ja sem se na to vykaslal, za tech 2500 mi to nestoji ...

Odesláno
Napsán autorem z3rg

tak tak, resilo se to x krat v audi sekci, pokud vim tak sony i pioneer na to maj redukci, ktera je pekne draha ... ja sem se na to vykaslal, za tech 2500 mi to nestoji ...

Na Sony maj zde www.stualarm.cz za 1400. Volal jsem tam :papa

Odesláno

Můžeš i bez redukce,ale musíš koupit rádio,které podporuje originál ovladače pod volantem,poznáš to podle zapojení na rádiu vzadu,jsou tam tři svorkovnice,spodní na zapojení,prostřední na repro a ten vrchní je na komunikaci s autem(ovládání u volantu,palubní display atd.)Ten vrchní musí být osazen konektory,aby to fungovalo,což bohužel většina rádií nemá:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...