Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím klubáci, jelikož by moje Pugina potřebovala přelakovat, chtěl jsem se zeptat jestli by byl někdo ochotný za nějakou malou finanční odměnu či jiný úplatek ochotný ho přelakovat? Samozřejmě barvu bych si sehnal a při práci pomáhal a jednalo by se pouze o lakování vnějšku. Ideální by byl někdo z okolí Olomouce.:myslim

[upravil dne 10/8/12 18:19 od Guči]

Odesláno

No za zkoušku nic nedám:) Měl jsem známýho co by mi to udělal, ale nějak to teď nejde. A mé finance teď zrovna nejsou nejlepší:bojim

Guest Džůny
Odesláno

Nenech se odradit, třeba se někdo najde. ;)

Mně to kamarád který lakuje taky nabízel. Ale je z Kopřivnice, to je ti asi k ničemu.

Co všechno chceš lakovat a kolik na to máš?

Odesláno

Kopřivnice je docela daleko no.

Jako já bych si to klidně hodil do lakovny ale spočítali mi to na 16tisíc když si dovezu barvu a jelikož nejsem zaměstatný tak si to nemůžu dovolit.

Lakovat bych chtěl celou kastli, ale jen z venku, protože když to lakoval některý z předchozích majitelů tak někde udělal chybu a ten lak se místy loupe nebo je vydřenej, takže teoreticky pokud by to šlo tak jen ty vydřený místa(kousek blatníku, sloupky) a celá kapota, střecha a kufr kvuli pruhům kde po sloupnutí zůstane jiný odstín. Udělal bych si to doma, výbava a prostory jsou, ale bojím se abych tomu spíš neuškodil.

Odesláno

Ne jako loupe že by byla někde prasklina a z te odpadaval kus barvy, ale je to vydřený jako by někdo vzal smirkovej papír a jezdil tím po laku, až u nás přestane pršet tak to kdyžtak vyfotím

Odesláno

Nezlob se, ale trochu naivní dotaz. Asi bych mohl být tvým tátou (55), tak poradím jako táta:

a) nech to tak, cena laku by zdvojnásobila cenu auta:D

b) zkus Libinu, pana Smékala, 583 233 471, že by se na to podíval a udělal jednotlivé potřebné díly (jeden díl je asi za 3000)

c) pomoc při práci je nereálná. Kdo je profík, udělá to dobře, ale nenechá si pomáhat, kdo je amatér, neudělá to tak dobře. (Takového hledej dál, ale s \"nešpičkovými\" mám špatné zkušenosti - pak budeš litovat nad nekvalitně provedeným lakem - a peníze vydáš - reklamovat nemá cenu, protože on to líp neumí)

d) dojezdi to jak to je a peníze si nechej na nutné opravy a pak na koupi jiného auta

PS: Možná máš podobného \"Smékala\" u vás ve vesnici, já radím toho koho znám a lakuje dobře.

PPS: zázraky se nedějí, buď to bude dobře a za větší peníze, anebo blbě a lacino - garantuji ti že blbě a lacino budeš litovat - radši to nedělej vůbec.

[upravil dne 11.8.2012 16:59 od P607Olda]

Odesláno

trosku nebudu souhlasit ja mam kamarada kterej me lakuje za dobrou cenu, cena vzdy podle toho kolik prace na tom je a ne podle dilu. Ale dela to bud venku nebo v garazi lak je hezkej. Ale clovek musi pocitat ze tam muze byt nejake smitko ale na tech sterejch popelnicich je to sum a fuk, obzvlast kdyz parkuju na sidlisti

Odesláno

tak vis jak to je kdyz nemas box proste i kdyz se zavres v namocene garazi tak se stat muze! a nebo Hammerite s valeckem by mohla byt taky varianta a dneska je moderni ta matna cerna tak co? :D

Odesláno

Na plasti dip se vykašli ;) to je jen na chvilku a u nás vyjde draho ;) Navíc z toho jde špatně umýt nečistota a když se ti tam něco zažere, tak musíš sloupnout celej díl a znova lakovat.... na drobnosti jako loga a znaky je OK :)

Guest Džůny
Odesláno

Já říkám nenech se odradit a hledej dál. ;) Mám čerstvě přelakovanou půlku auta zvenku, dal jsem za to 5400 a vypadá to skvěle.

U stejného chlapa nechal cca před rokem kámoš lakovat Oktávku a zatím žádné problémy.

Řeči jako \"4000 za díl\" dneska už dávno neplatí. Možná tak u profíků, ale to na ty naše staré popelnice není vůbec potřeba. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...