Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ono to jaksi nepadlo nic o preferencích majitele ... 607 s HDI 2,2 u starších a 2,0 u novějších modelů při necelých 100kW není zrovna žádný divoch. O chování zadní nápravy nemluvě. Pokud potřebuju spolknout 1000 km denně tak je to dobré. Tedy na dálnici. Nerovnosti zadní náprava zrovna nemiluje a o nějaké členitější trase ani nemluvě.

Dostupnost dílů v druhovýrobě a na vrakáči je samozřejmě u 607 horší ... Běžné spotřební díly jsou +- nastejno

Odesláno
:xvul sorry za OT ale teraz tu je aktivne vela clenov so 407, aky typ tahacieho oka sa pouziva na 407-mu, som pozeral teraz a v sade pri kolesu ho nemam... da sa kupit aj inde okrem PGT? aky zavit a dlzka? dik ;)
Odesláno
:xvul sorry za OT ale teraz tu je aktivne vela clenov so 407, aky typ tahacieho oka sa pouziva na 407-mu, som pozeral teraz a v sade pri kolesu ho nemam... da sa kupit aj inde okrem PGT? aky zavit a dlzka? dik ;)

Tažné oko v Peu ČR stojí něco okolo 300,-Kč.

Odesláno

A jakej ročník chceš?

Já se taky hodně rohodoval mezi 407 a 607 a nakonec vyhrála 407. Prostě mě víc uchvátila :) 607 mě příjde už taková \"desingově starší\" no a jak tady někdo psal o 406 to už je úplný stařík :P:P

[upravil dne 12/8/12 14:22 od davidekcz]

Odesláno
A jakej ročník chceš?

Já se taky hodně rohodoval mezi 407 a 607 a nakonec vyhrála 407. Prostě mě víc uchvátila :) 607 mě příjde už taková \"desingově starší\" no a jak tady někdo psal o 406 to už je úplný stařík :P:P

[upravil dne 12/8/12 14:22 od davidekcz]

407 vidím tak na rok 2006,607 je dizajnově starší ale pokud bude naka max výbava a parádní kola bránit se jí nebudu tu vidim tak na rok 2003-2004 protoze ty po faceliftu uz jsou dost drahý:roll

Odesláno

Záleží co od auta chceš. Já bych šel zpátky do 407čky. Ale pro mne je to srdeční záležitost:-) V každém případě se pochlub až něco koupíš a hlavně přeji šťastnou ruku při výběru, budeš ji potřebovat :-)

Odesláno
Záleží co od auta chceš. Já bych šel zpátky do 407čky. Ale pro mne je to srdeční záležitost:-) V každém případě se pochlub až něco koupíš a hlavně přeji šťastnou ruku při výběru, budeš ji potřebovat :-)

díky:)samo sebou že sem co nejdříve napíšu pro co sem se rozhodnul a tím ukončím toto téma:super:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...