Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nekdo tady myslim psal (myslim ze Marek), ze ho spojka na HDI stala kolem 15 tis. (to by mohlo byt obdobny), to se mi nezda takova investice. Jde o to, jestli to bylo komplet.

Porad lepsi nez na naftovou oktavku, tam vyjde spojka na cca. 27tis.

[Editován dne 2/6/05 Petr X]

Odesláno

Ahojda, to ani mě jste nepotěšili, taky mi spojka zabírá docela dost nahoře! Koukal jsem na cenu u autokelly a komplet na 2.1 TD vychází na 10 000 Kč + práce:(

Odesláno

Ja nevim, jak je to u pezota, ale u oktavky TDI se kupuje spojkova sada komplet se setrvacnikem, a ten je na tom nejdrazsi (spojk. sada se da sehnat za 5tis.) Kompletni spojka pak vyjde se setrvacnikem a praci na cca. 25 tis, kdyz ti to dela znamej. Ale fakt nevim, jak je delana spojka u tohohle auta, u oktavky je vymena samotne spojkove sady k nicemu, je to pry zalezitost na par tis. Km. Na tom setrvacniku jsou nejake pruzinky a snad jeste neco a ty kdyz prasknou, tak se to tam cely rozemele, proto se ten setrvacnik meni taky a odchazi pry se spojkou.

Odesláno
Napsán autorem Petr X

Ja nevim, jak je to u pezota, ale u oktavky TDI se kupuje spojkova sada komplet se setrvacnikem, a ten je na tom nejdrazsi (spojk. sada se da sehnat za 5tis.) Kompletni spojka pak vyjde se setrvacnikem a praci na cca. 25 tis, kdyz ti to dela znamej. Ale fakt nevim, jak je delana spojka u tohohle auta, u oktavky je vymena samotne spojkove sady k nicemu, je to pry zalezitost na par tis. Km. Na tom setrvacniku jsou nejake pruzinky a snad jeste neco a ty kdyz prasknou, tak se to tam cely rozemele, proto se ten setrvacnik meni taky a odchazi pry se spojkou.

Vašendovci taky povídali, že to nemá smysl kupovat po částech, portože (pokud jsem to správně pochopil) na jedné straně je vyžvechtané nebo načaté ložisko a na druhé vydrážkovaný lamely - koukal jsem se na to u nich ve šrotu a taky mi připadne logické, když už tak už .

No a to znamená spojku a setrvačník měnit spolu :papa

Odesláno

naštěstí jsem to ted pořádně zkoušel a zabírá kousek za polovinou což je ještě dobrý. doufám

Zajímalo by mně kdyby zabírala skoro až na konci, tak jak dlouho (v km) by ještě vydržela.

píšou o tom v hodně testech, že trpí spojka hlavně u 2.1TD

Odesláno

Tu oktavku, o ktery jsem mluvil, maji nasi. Ale oni to maji spis naopak. Tam zabira spojka hned, co ji trochu povolis, takze kdyz do toho auta sednu ja, tak se mi casto stava, ze radim pres zuby, kdyz poustim spojku driv nez zaradim. Je to takovy neprijemny. Hlavne jim ta spojka jde dost ZTUHA. Vubec mi ta oktavka nejak nesedi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...