Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, dá se nějak zjistit, zdali je kat funkční, kdesi jsem četl, že by měla být teplota za katalyzátorem vyší než vepředu, nevíte jakou by to mělo mít teplotu?

Já mám motor 1.9DT takže žádnou lambdu tam nemám, podle které bych to mohl nějak diagnostikovat.

Odesláno

Podle teploty nic nezjistíš... jasně, že před katem bude větší než za a kdžy bude zalepený tak bude rozdíl vyšší, ale stejně nevíš o kolik. Nejjednodušší je zajet na emise nebo někam kde mají lambda sondu pro seřizování motorů.

BTW: proč tě vlastně napadlo to řešit?

[upravil dne 8/8/12 10:12 od koblih69]

Odesláno

chtěl jsem se na to optat, protože jsem ted opravoval trubku před katem byla uhnilá, tak jsem to uříznul a navařil novou, a díval jsem se na kat, že je pěkně začouzenej

Odesláno

K tomu KAT-u, samozrejme že je čierny od sadzi veď je to diesel. Mal si pozrieť do vnútra či je vidieť na druhú stranu, malo by byť vidno svetlo. Ak nie tak je len zapchaty sadzami. To nieje chyba lebo keď ho prevetraš na dlhšej trase, sadze výletia z katu von, jasné že vyššie otáčky motora aby sa kat poriadne prehral. Ja som tiež pred dvoma týždňami zvaral rúru pred katom.

:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...