lionit Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Zdravím, dá se nějak zjistit, zdali je kat funkční, kdesi jsem četl, že by měla být teplota za katalyzátorem vyší než vepředu, nevíte jakou by to mělo mít teplotu? Já mám motor 1.9DT takže žádnou lambdu tam nemám, podle které bych to mohl nějak diagnostikovat. Citovat
koblih69 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 Podle teploty nic nezjistíš... jasně, že před katem bude větší než za a kdžy bude zalepený tak bude rozdíl vyšší, ale stejně nevíš o kolik. Nejjednodušší je zajet na emise nebo někam kde mají lambda sondu pro seřizování motorů. BTW: proč tě vlastně napadlo to řešit? [upravil dne 8/8/12 10:12 od koblih69] Citovat
Vítek1 Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 u staryho dieselu na emisich nic nezjisti bez katu muzou bejt i lepsi Citovat
lionit Odesláno 9. srpen 2012 Autor Odesláno 9. srpen 2012 chtěl jsem se na to optat, protože jsem ted opravoval trubku před katem byla uhnilá, tak jsem to uříznul a navařil novou, a díval jsem se na kat, že je pěkně začouzenej Citovat
Dave_GTI Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 U klasickýho diesela nebude nikdy křišťálově čistej :-) Vždy to bude vypadat jak roura od kominu ;-) Citovat
STEFFI 2 Odesláno 9. srpen 2012 Odesláno 9. srpen 2012 K tomu KAT-u, samozrejme že je čierny od sadzi veď je to diesel. Mal si pozrieť do vnútra či je vidieť na druhú stranu, malo by byť vidno svetlo. Ak nie tak je len zapchaty sadzami. To nieje chyba lebo keď ho prevetraš na dlhšej trase, sadze výletia z katu von, jasné že vyššie otáčky motora aby sa kat poriadne prehral. Ja som tiež pred dvoma týždňami zvaral rúru pred katom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.