agresssor Odesláno 28. srpen 2015 Odesláno 28. srpen 2015 No tohle je pekna prasarna proste si tam narval trubku a hotovo a nazdar. Co treba pouzit filtr box z 306 1.8 tam uz by to teoreticky melo stacit, a nebo 206 gti proste neco takovyho. Zkus neco vymyslet jinyho tohle je fakt hnus.... Citovat
agresssor Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 Tak me napadlo co treba tam zkusit nainstalovat filtr box z rhr 100 kw? Ten box je mensi a teoreticky by to na tvuj moto mel schopen utahnout Citovat
John Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 Určitě bych radši tam dal z jinýho auta origo box jak toto... ale to je zas bohužel dražší jak tahle ,,opičárna" ... Citovat
agresssor Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 To jo ale kolik muze chtit treba hugo boss za origo filtr box? Myslim si ze by to bylo furt lepsi nez tohle Citovat
antik Odesláno 29. srpen 2015 Autor Odesláno 29. srpen 2015 A co když koupim origo filtrbox a zjistim že se mi tam stale nevejde na výšku stejně jako ten origo 406? pokud by existoval filtrbox co ma filtr našikmo, je šance že bude nižší natolik aby se tam vůbec vešel. Jen ten gumovej oblouk se zpětným ventilem bude třeba napasovat na jiný filtrbox., takže předpokládám, že tam opět bude zatáčka, tedy opět řešit nejen hloubku ale i delku. Jak vlastně zjistím jak vubec vypadaj jiný filtrboxy, včetně rozměrů..? Citovat
punkac Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 Antiku, tu tvoji funkcnost si pamatuji uz z tve 405,kdy jsi dobastlil nejakej kryt kufru a natvrdo jsi to privrtal do tapecu sadrokartonarskyma vrutama.... Jinak jestli si myslis, ze nejaka prepazka zastavi vodu, tak jsi silne na omylu. Tvoje reseni, tvoje auto. On tam je docela velky podtlak a tu vodu motor vcucne celkem snadno. Proc jsi nesel spise upravou trubek od turba k airboxu? Co si budeme nalhavat, u tohohle motoru je tak nejak jedno, jestli saje teplejsi vzduch nebo ne. To co jsi stvoril, je z pulky placebo efekt, z druhe pulky se stejne ohreje ta harmonika, cos tam dal. Ono by chtelo tu trubku tepelne odstinit. Nebo lepe vrat tam ten sportfiltr a udelej na nej futral ktery bude odstineny od tepla a do nej prived tu tvoji harmoniku. Jak vidis, nejsem sam, kdo si mysli, ze to je prasarna a mel bys jit cestou origo boxu nebo namontovat jiny origo box z jineho auta Citovat
punkac Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 Udelej si vylet na vrakoviste a omer si to Citovat
agresssor Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 Tak se treba spoj s nekym kdo ti na pul hodky vynda filtrbox na ozkouseni a nebo si udelej vylet do trutnova a muzes zkousez co hrdlo raci hugo joch ma habakuk Citovat
t0m@s Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 2tomas: tohle neni nic extra novyho v originalu neco podopnyho ma nase 306 ka a ve sporz verzi se to dela na 106 gti Ja viem že môj post nebol nič nové pod slnkom, ale Antik tu chcel mať niake nápady a dotazy , tak som hodil čo mi napadlo a nakoniec je to jeho auto a jeho peniaze + energia, takže to aj tak spraví tak ako sa mu bude zdať že to je najlepšie Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. srpen 2015 Odesláno 29. srpen 2015 Jak se říká... Z hovna bič neupleteš.... Nebo upleteš ,ale nezapraskaš z něj... Nezlob se ,ale už jsem musel.....:-) Citovat
poldiss Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 Mrkni na filtrbox u 206 2.0 HDI, ten je dost malej a vejít by se ti tam moh Citovat
antik Odesláno 31. srpen 2015 Autor Odesláno 31. srpen 2015 (upraveno) Včera jsem měřil ten puvodni filtrbox , je stejnej z 1.9td a nevejde se tam nejen na výšku ale i na délku. Kryt na sportovni filtrbox jsem schanel a nesehnal, Ale pokud bych sehnal, opět bych musel řešit delku krytu a napojeni hadice versus místo. Napadlo mě taky ty origo trubky na turbu uříznout a nastavit jak je treba, ale ta trubka ma vystuhy a na to my byl problem nabastlit hadici aby těsnila. Zjistil jsem to jak jsme je sundavali při sundavani převodovky. Zatim se ale musim soustředit na sundani praveho čepu na pravym rameni, páč ten mam novej a nepovedlo se nám ho povolit. levej šel krásně. Je to podle mne duležitejší ukol než ostatní. Než řešit filtry aby se vám líbily :-) Upraveno 31. srpen 2015 uživatelem antik Citovat
John Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 antik: promiň mi tenhle komentář, ale tu nejde o to aby se nám líbil filtr ... ale aby jsme tu pak za nějakou dobu nemuseli číst ...mam to zas vprd..., motor mi nasál vodu a nebo něco podobnýho. O nic jinýho nejde ale jen o tvůj velice neštastný způsob montáže filtru i když se jinam nevejde. Citovat
punkac Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 Johne, vystihl jsi to naprosto přesně Ale někdy je to jako o tom hrachu a zdi Antiku, když něco nejde silou tak to jde ještě větší silou! Takže vezmi rameno, odvez ho do servisu, kde mají lis. Dej jim stovku a oni ti to přelisují. Protože takovou sílu jako vyvine ten lis, ty na stopro nevyvineš! Citovat
antik Odesláno 1. září 2015 Autor Odesláno 1. září 2015 OK. změním naraznik, než seženu jiný filtr. Rameno lisovat nepotřebuju. Jen potřebuju sundat čep, co je sice na rameni, ale zrovna z ramene je to odšroubovaný, ale druhá část je našroubovaná na náboji, a to se mi nedaří sundat ani omylem. Nezkoušel to někdo? Citovat
antik Odesláno 2. září 2015 Autor Odesláno 2. září 2015 Jen pro váš klid, filtr jsem schoval a zvedl výše. Je pěkně schovaný. Čep se mi nepovedlo ještě sundat, ale to je otázkou nervů a možností. Citovat
antik Odesláno 2. září 2015 Autor Odesláno 2. září 2015 Johne, vystihl jsi to naprosto přesně Ale někdy je to jako o tom hrachu a zdi Antiku, když něco nejde silou tak to jde ještě větší silou! Takže vezmi rameno, odvez ho do servisu, kde mají lis. Dej jim stovku a oni ti to přelisují. Protože takovou sílu jako vyvine ten lis, ty na stopro nevyvineš! Na co bych potřeboval lis na rameno? Nemam problem s ramenem, ale potřebuju sundat jen čep z těhlice. Asi jsem to blbě napsal. Sory. Citovat
krtek 2 Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 (upraveno) na to je stahovak ,je tam kuzel ale to urcite vies alebo zapacit dlhu tycku a poklepat po ramenei ale toje prasacky sposob naisto si vytiahnes poloos z prevodovky stahovakom to ide pekne kupis aj za 500kc a budes ho mat na furt Upraveno 2. září 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
antik Odesláno 2. září 2015 Autor Odesláno 2. září 2015 Ale mam dotaz. Při sundání tapecu, abych ho opravil, jsem našel jistý konektor. Netuší na co to je? jedná se o konektor 3045, co to tam je za krabičku? Ve všech 406 co jsem viděl sundaný tapec je tam jen výstelka z jisté hmoty. Co tam vlastně může být ? Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Lapicka v tapecu u vyssi vybavy Tem cep vykyves ale musis mít nasazene kolo a auto na zemi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.