mates.cv Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 Ahoj, jsem tu nový a po projití větší části fóra a nenalezení potřebných informací zde pokládám svůj dotaz... Nedávno jsem si zakoupila namontoval novou řídící jednotku centrálního zamykání :http://www.autoalarmy-keetec.cz/autoalarmy-keetec/eshop/5-1-Centralni-zamykani-KEETEC/0/5/67-Dalkove-ovladani-CZ-100-KEY-zajistime-odbornou-montaz a je zde možnost možnost prodlouženého zamykacího impulsu využít k dotažení el. oken.... tak by mě zajímalo zdat ojde jen někam napojit nebo potřebuji ještě něco k tomu :-) moc děkuji za radu:) Citovat
Vítek1 Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 ta funkce jen prodlouzi zamikaci impulz. To jest u Peugeitu nic. Je to urceno pro koncern VW kde kdyz podrzis klicek v zamku tak se zavrou okna Citovat
comm Odesláno 8. srpen 2012 Odesláno 8. srpen 2012 mates.cv prvni si zisti jaky mas stahovacky. Tim myslim jaky typ motoru tam mas jestli ma pamet nebo nema. spoznas to tak ze pri zavirani spolujezdcovo okna tam strcis ruku jestli okno tlaci dal tak mas smulu a impuls ti bude na nic, ale jestli se okno zastavi a otevre se ti tak vys ze mas to spravny a uz len napojit na spravne kabel. Jinak spoznas to jeste tak ze moturek s pameti ma 9pinu,natoz moturek bez pameti ma jen 2piny. Moturek s pameti tim myslim moturek s automatickym dojezdem jako ma ridic u sebe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.