Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neměli jste někdo podobný problém? - museli jste si nechat nastříkat část auta (třeba když vás někdo nedobrzdil, blbec...; nebo jste měnili víčko nádrže), a i když servis (autorizovaný) namíchal ten správný odstín (podle alchymie výrobce), barva nesedí a pořád je vidět rozdíl? Stalo se mi to u mého stříbrňáka, ukecal jsem servis a nastříkali mi to podruhé, ale je to pořád vidět (nejvíc trpím, když stojím vedle stejné krasavice - myslím tím 406ku, která nebyla nabořena, a ona to má všechno v jednom odstínu....). Dík.

Odesláno

I když je barva (metalíza) úplně stejná, nemusí být výsledek úplně stejný - ono taky záleží na lakýrníkovi, jak to nastříká (jak tu barvu \"položí\").

Odesláno

Ahoj,

já mám barvu, která je označovaná jako šedá metalíza\" ale mě se jeví jako stříbrná. Už mi to 2 x přestříkávali na různých místech, a ani když se důkladně koukám, rozdíl nenajdu.

Dělali mi to jednou v Autospolu a jednou u Domanskýho ve štěrboholích.

Odesláno

Resil jsem podobny \"nesmysl\" se svou stribrnou - ke vsenmu jsem nemel ani origo kod barvy

Reseni: Vzal jsem sablony /stribna tam byla asi 50x/ a v mist, kde jsem to potreboval nastrikat, jsem si tak dlouho hral se vzornikem az jsem byl naprosto spokojeny :)

Je to vzdy o tom jak uz je barva \"vysisovana\" - jiny odstin je zevnitr kufru a jiny na strese. A jak rika oddie - nejvic stejne zalezi na tom jak tu barvu \"polozis\" :) :)

Odesláno

Nevim zdali je to problem lakyrniku nebo samotnych barev ale me stribrnou rekl bych trefili naprosto presne (klidne nekdy na srazu muzem dat tipovaci soutez :D ) a na kamosove modre 306ce taky vubec nesedi odstiny .. origo barva lehce meni nadech z modre do fialova.. nova barva sice mozna trochu cti tento efekt ale pri stejnem uhlu pohledu jsou ty barvy jine..

Odesláno

Mam modrou metlu a přestříkané pravé přední dveře. Lakýrník byl fušer, je to poznat. Bohužel. Asi to neumí všichni, že...:( A ta modrá mění nádech hodně. Neřešim to, auto je jinak v supr (?uk ?uk) stavu (až na zadní stěrač... - ) :)

J.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...