Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vedel by mi nekdo zkuseny prosim pomoci? Mam motor 1.8 8V LFY a chtel bych pridat snimac teploty oleja. Tady sem se docelt, ze je snimac hladiny oleja spojeny ze snimacem teploty oleja:

http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=47753

Mnel by to byt teda 3 pinovy snimac:

4120 snímač hladiny

4111 snímač teploty

4100 snímač hladiny a teploty

Pasoval by dany 3 pinovy snimac i do meho motoru? Pripadne katalogove cislo daneho snimace?

Diky moc

post-37097-14109626095884_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jak sem hledam v service boxu, tak sem nasel ze puvodni snimac na 1.8 8V je:

113199.

Vedeli by ste mi nekdo poradit jake ma vystupni kontakty? Nebo jaky je rozdil v rozmerech mezi tymto a z motoru 3l 24V:

1131A5(E8)

Nakolik nemam otvor na 1.8 8V na snimac teploty oleja a nechcu to davat misto olejoveho vypustaka, tak hledam alternativne mereni teploty oleja.

Diky

[upravil dne 14/8/12 14:17 od sarkimi]

Odesláno

Diky za rady, ja to chtel trocha obejit, abych nemusel sundavat olejovou vanu a vrtat zavit, kdyz tam dira na olejovy hladinomer je, proc to nevyuzit efektivne :)

To sundani olejove vany bych nechal jako posledne reseni...

Co sem se tady docetl na foru, tak by mnel byt hladinomer integrovany i s teplomerem (na urcite motorizaci), ale zatim mi to jeste nikdo nepotvrdil.

Odesláno

a naco to potrebujes? len z nudy?na atmosfericky motor(o seriovom vykone) je to podla mna zbytocna vychytavka to skor na turbomotor

[Edited on 20/8/12 15:03 by krtek 2]

Odesláno

Vymenil sem pristrojovku na 5ti budikovou s chrom rameckama a je to trocha divne ze rucicka olejoveho teplomeru jenom lezi. Tak sem ho chtel zapojit. Jinak s tebou souhlasim, ze by to mnelo vetsi vyznam na jinem motoru.

Odesláno

Ne, hladinovku nemam, proto bych chtel domontovat hladinovku, ktera ma i teplomer. Avsak nevim, jestli by se takovy snimac tam rozmerove vesel. Jestli by hladinu neukazovalo spravne, to by mi nevadilo, beztak je to po startu jenom na chvilku a ta presnost hladiny je moc zavisla na polohe vozidla. Smerodatne pro mne je urceni teploty oleje.

Z obrazku ze service boxu ale nevim urcit, jaky je rozdil v delce mezi tema snimacema, ak je ten s integrovanym teplomerem delsi tak ho tam asi nenarvu :)

Odesláno

Dnes jsem se díval, ale nějak ten konektor nemůžu najít kolem umístění hladinoměru. Ale předpokládám, že by nebyl problém dotáhnout tři kabely.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...