Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Podivné spínání relátek

Recommended Posts

Odesláno

Treba jste se s tim uz taky nekdo setkal.

Ted jak jsou ty vedra tak se me stalo, ze jak jsem dal blinkr do prava a on se potom vratil zpet ozyvalo se z palubovky caste a nepravidelne spinani relatek. Kdyz jsem kontroloval jestli se me nahodou nejak chaoticky neco nerozina na voze, tak to bylo v pohode. Nevite nahodou nekdo co by to mohlo byt ?

Odesláno

videl bych to na spatne vracenou packu do zakladni polohy a dochazelo tak k nepravidelnemu zapinani signalizace blinkru.

Odesláno

a nebo jestli ti neodchazi packa na blinkr, uz se to tu parkrat probiralo a ja jsem tento problem mel taky. po vraceni blinkru to cvakalo nekdy i dost rychle, ale blinkry se nerozsvecely. bylo to horsi a horsi a po case se z packy zakourilo a neslo s ni hejbat.

Nechci nic privolavat, ale asi budes mit to samy!

Odesláno

S tímhle jsem se setkal jednou u Octavie… že když jsem odbočil a páčka se vrátila zpátky tak to ještě asi tak 5 - 6 nepravidelně zacvakalo pod přístrojovou deskou. Ale nevím jak to pak udělal :)

[Editován dne 1/6/05 Jirkap]

Odesláno
Napsán autorem svoji

mě pomohlo páčku rozebrat a vyčistit. Obrousit kontakty a páčka funguje dále...

to by me zajimala narocnost cele operace, osobne bych ocekaval ze na me vyskoci vsechny kontakty, vysype se nekolik drobnych soucasti a sestavovani dohromady by mi pak trvalo celej vecer :D

Odesláno
Napsán autorem svoji

Když narazíš na dobrého člověka, kterej ti prodá (pro něho) nepotřebnou páčku, kterou zrovna sháníš, tak potom nemusíš nic rozebírat :D

Odesláno
Napsán autorem MilaS

Napsán autorem svoji

Když narazíš na dobrého člověka, kterej ti prodá (pro něho) nepotřebnou páčku, kterou zrovna sháníš, tak potom nemusíš nic rozebírat :D

BTW jeste tu mam packu steracu, taky pro me nepotrebna, kdyby nekdo potreboval , muzem se dohodnout ;)

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Napsán autorem MilaS

Napsán autorem svoji

BTW jeste tu mam packu steracu, taky pro me nepotrebna, kdyby nekdo potreboval , muzem se dohodnout ;)

Taky se mi jedna válí doma. Akorát je jen na zadní mlhovky. Myslím že Ferryho je na tom stejně. :D:D

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

Napsán autorem Ferry

Napsán autorem MilaS

Napsán autorem svoji

Taky se mi jedna válí doma. Akorát je jen na zadní mlhovky. Myslím že Ferryho je na tom stejně. :D:D

Byla ;) novym majitelem se stal MilaS

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Napsán autorem Dave_k

Napsán autorem Ferry

Napsán autorem MilaS

Napsán autorem svoji

Byla ;) novym majitelem se stal MilaS

Ale je úplně bez mlhovek (ani přední, ani zadní, prostě tak, jak má být :P

Odesláno

když to rozděláš, tak na tebe kupodivu nic nevyskáče. chce to jen trošku šikovnosti a je to.

Protože mi to také furt cvakalo, tak sem si říkal buď to zpravím (oddálím úplný konec) nebo koupím novou.

Tak jsem zkusil opravit a zatím už mám půl roku pokoj.

Ničeho e neboj a jdi do toho :-)

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: svoji

Hele nemohl by jsi mi nahodit info ja na to. Mně to taky stále cvaká, stále cvaká :roll Včera jsem se jí pokusil vyndat, abych ji vyčistil obrousil jak píšeš, ale po demontáži spodního a vrchního krytu u volantu (už to sehnat odpovidájící byty - zlatá škodovka) jsem byl v koncích. Viděl jsem 2 šroubky, povolil o pár závitů, nic se nedělo, tak jsem to zase raději zašrouboval, aby se mi něco nerozpadlo. Raději počkám na rady. Zatím.

Odesláno
Původně zaslal: kveton

a nebo jestli ti neodchazi packa na blinkr, uz se to tu parkrat probiralo a ja jsem tento problem mel taky. po vraceni blinkru to cvakalo nekdy i dost rychle, ale blinkry se nerozsvecely. bylo to horsi a horsi a po case se z packy zakourilo a neslo s ni hejbat.

Nechci nic privolavat, ale asi budes mit to samy!

Jojo, presne tak, kup novou nebo sezen starsi, nic jineho cenu nema, ja na tom byl uplne stejne, taky se z ni zakourilo :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...