Guest divisl Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Treba jste se s tim uz taky nekdo setkal. Ted jak jsou ty vedra tak se me stalo, ze jak jsem dal blinkr do prava a on se potom vratil zpet ozyvalo se z palubovky caste a nepravidelne spinani relatek. Kdyz jsem kontroloval jestli se me nahodou nejak chaoticky neco nerozina na voze, tak to bylo v pohode. Nevite nahodou nekdo co by to mohlo byt ? Citovat
Ferry Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 videl bych to na spatne vracenou packu do zakladni polohy a dochazelo tak k nepravidelnemu zapinani signalizace blinkru. Citovat
kveton Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 a nebo jestli ti neodchazi packa na blinkr, uz se to tu parkrat probiralo a ja jsem tento problem mel taky. po vraceni blinkru to cvakalo nekdy i dost rychle, ale blinkry se nerozsvecely. bylo to horsi a horsi a po case se z packy zakourilo a neslo s ni hejbat. Nechci nic privolavat, ale asi budes mit to samy! Citovat
Guest divisl Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 No tak hurá, co muze stát nová ? Citovat
Jirkap Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 S tímhle jsem se setkal jednou u Octavie… že když jsem odbočil a páčka se vrátila zpátky tak to ještě asi tak 5 - 6 nepravidelně zacvakalo pod přístrojovou deskou. Ale nevím jak to pak udělal [Editován dne 1/6/05 Jirkap] Citovat
svoji Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 mě pomohlo páčku rozebrat a vyčistit. Obrousit kontakty a páčka funguje dále... Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem svoji mě pomohlo páčku rozebrat a vyčistit. Obrousit kontakty a páčka funguje dále... to by me zajimala narocnost cele operace, osobne bych ocekaval ze na me vyskoci vsechny kontakty, vysype se nekolik drobnych soucasti a sestavovani dohromady by mi pak trvalo celej vecer Citovat
Guest MilaS Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem svoji mě pomohlo páčku rozebrat a vyčistit. Obrousit kontakty a páčka funguje dále... Když narazíš na dobrého člověka, kterej ti prodá (pro něho) nepotřebnou páčku, kterou zrovna sháníš, tak potom nemusíš nic rozebírat Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem MilaS Napsán autorem svoji mě pomohlo páčku rozebrat a vyčistit. Obrousit kontakty a páčka funguje dále... Když narazíš na dobrého člověka, kterej ti prodá (pro něho) nepotřebnou páčku, kterou zrovna sháníš, tak potom nemusíš nic rozebírat BTW jeste tu mam packu steracu, taky pro me nepotrebna, kdyby nekdo potreboval , muzem se dohodnout Citovat
Dave_k Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Ferry Napsán autorem MilaS Napsán autorem svoji mě pomohlo páčku rozebrat a vyčistit. Obrousit kontakty a páčka funguje dále... Když narazíš na dobrého člověka, kterej ti prodá (pro něho) nepotřebnou páčku, kterou zrovna sháníš, tak potom nemusíš nic rozebírat BTW jeste tu mam packu steracu, taky pro me nepotrebna, kdyby nekdo potreboval , muzem se dohodnout Taky se mi jedna válí doma. Akorát je jen na zadní mlhovky. Myslím že Ferryho je na tom stejně. :D Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Dave_k Napsán autorem Ferry Napsán autorem MilaS Napsán autorem svoji mě pomohlo páčku rozebrat a vyčistit. Obrousit kontakty a páčka funguje dále... Když narazíš na dobrého člověka, kterej ti prodá (pro něho) nepotřebnou páčku, kterou zrovna sháníš, tak potom nemusíš nic rozebírat BTW jeste tu mam packu steracu, taky pro me nepotrebna, kdyby nekdo potreboval , muzem se dohodnout Taky se mi jedna válí doma. Akorát je jen na zadní mlhovky. Myslím že Ferryho je na tom stejně. :D Byla novym majitelem se stal MilaS Citovat
Guest MilaS Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 Napsán autorem Ferry Napsán autorem Dave_k Napsán autorem Ferry Napsán autorem MilaS Napsán autorem svoji mě pomohlo páčku rozebrat a vyčistit. Obrousit kontakty a páčka funguje dále... Když narazíš na dobrého člověka, kterej ti prodá (pro něho) nepotřebnou páčku, kterou zrovna sháníš, tak potom nemusíš nic rozebírat BTW jeste tu mam packu steracu, taky pro me nepotrebna, kdyby nekdo potreboval , muzem se dohodnout Taky se mi jedna válí doma. Akorát je jen na zadní mlhovky. Myslím že Ferryho je na tom stejně. :D Byla novym majitelem se stal MilaS Ale je úplně bez mlhovek (ani přední, ani zadní, prostě tak, jak má být Citovat
svoji Odesláno 3. červen 2005 Odesláno 3. červen 2005 když to rozděláš, tak na tebe kupodivu nic nevyskáče. chce to jen trošku šikovnosti a je to. Protože mi to také furt cvakalo, tak sem si říkal buď to zpravím (oddálím úplný konec) nebo koupím novou. Tak jsem zkusil opravit a zatím už mám půl roku pokoj. Ničeho e neboj a jdi do toho :-) Citovat
zbrojnoš Odesláno 5. červenec 2006 Odesláno 5. červenec 2006 Původně zaslal: svoji mě pomohlo páčku rozebrat a vyčistit. Obrousit kontakty a páčka funguje dále... Hele nemohl by jsi mi nahodit info ja na to. Mně to taky stále cvaká, stále cvaká Včera jsem se jí pokusil vyndat, abych ji vyčistil obrousil jak píšeš, ale po demontáži spodního a vrchního krytu u volantu (už to sehnat odpovidájící byty - zlatá škodovka) jsem byl v koncích. Viděl jsem 2 šroubky, povolil o pár závitů, nic se nedělo, tak jsem to zase raději zašrouboval, aby se mi něco nerozpadlo. Raději počkám na rady. Zatím. Citovat
zbrojnoš Odesláno 5. červenec 2006 Odesláno 5. červenec 2006 Původně zaslal: Dave_k Páčka jde vyndat celá. a co tam musíš rozšroubovat, aby šla vytáhnout celá? Citovat
Petr X Odesláno 11. červenec 2006 Odesláno 11. červenec 2006 Původně zaslal: kveton a nebo jestli ti neodchazi packa na blinkr, uz se to tu parkrat probiralo a ja jsem tento problem mel taky. po vraceni blinkru to cvakalo nekdy i dost rychle, ale blinkry se nerozsvecely. bylo to horsi a horsi a po case se z packy zakourilo a neslo s ni hejbat. Nechci nic privolavat, ale asi budes mit to samy! Jojo, presne tak, kup novou nebo sezen starsi, nic jineho cenu nema, ja na tom byl uplne stejne, taky se z ni zakourilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.