Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

heleď, máme nějaká pravidla, tak je prosím dodržuj a nezakládej duplicitní příspěvky.

Musíš být na odpověď trpělivý

to pro příště......

teď k tvému problému

nejdříve se zeptám, máš páčku v poloze auto? stěrače stírají jen když padá déšť nebo kontinuálně \"dřou\" sklo i když neprší? Vždy stírají stejnou rychlostí (ať prší jakkoliv) nebo když prší jindy jestli nestírají sice taky stále stejně ale v porovnání s předchozím deštěm pomaleji či rychleji(jde o to jestli neodešel senzor či není odlepený ode skla, silikonová guma u starýho auta občas odejde do nebe)

Napadá mě ještě, když máš stěrače na auto, svítí ti oranžová kontrolka v senzoru? Je viditelná, když stojíš před autem a koukáš na přední sklo do oblasti senzoru.

Předpokládám, že znáš, jak to funguje. I když máš stěrače v pozici AUTO a chípneš motor a znovu nastartuješ, stěrače se při dešti samy nerozeběhnou, ale musíš páčkou brnknout dolu (pozice jednoho setření) nebo nahoru (pozice pomalého stírání) a VRÁTIT ji zpět na AUTO, pak stěrače budou automaticky stírat

Odesláno

už si to moc nepamatuju, relé může být buď na motorku stěrače, nebo tam kde jsou pojistky pod volantem, nebo za klouboukama předních tlumičů, nebo ve skříňce pojistek vedle vzduchového filtru v motorovém prostoru. Níže máš schéma pro stěrače a ostřikovače.

post-4540-14109626075595_thumb.jpg

Odesláno

Dík a ještě jeden dotaz.

V dešťovém senzoru jsem si všiml že jsou dvě světla.

Jedno svítí když senzor funguje a co to druhé?

Omlouvám se také za ty duplicitní příspěvky.

Chtěl jsem opravit nějaké chyby a doplnit otázky.

Omylem jsem přidal další příspěvky.

Zdeněk

Odesláno

ano máš pravdu, oranžová kontrolka by měla svítit, když dáš prstenec na páčce na AUTO a zelená, když stírá nebo detekuje vodu. Ale možná někdo doplní. Mě to fungovalo, jak mělo a defacto jsem to nikdy přesněji neskoumal

Odesláno

Před chvílí jsem byl u auta a zkoušel senzor.

Pustil jsem na auto a svítila pouze oranžová kontrolka.

Uměle jsem vytvořit větší sprchu,ale zelená se vůbec nerosvítila.

Není na každou kontrolku zvlášť pojistka?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...