Karllossos Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 CAWKO CHALANI :D Potrebujem radu . Nereaguje mi vodičova strana klimi fuka mi len studený vzduch vie mi niekto poradit postup pri demontazi alebo vie nejaky lik kde je to napisané ? Dik moc do predu MILAN Teraz je to ešte super ale v zime to bude horsie . Moj nazor je ze je to motorček klapky skušal som ju rozbehať hore dole ale nereaguje . Kukal som aj poistky všetky OK ,ale ide len jedna strana . ta reaguje tak ako ma . Citovat
Karllossos Odesláno 2. srpen 2012 Autor Odesláno 2. srpen 2012 A jeje zabudol som napisať: 607 2,2 HDI r.v. 2001 ak bude ešte treba niečo upresnit doplnim čo bude treba. Citovat
jofo Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Mas pravdu. Bude to motorcek ktory ovlada privod tepleho vzduchu. Ale ktory to je presne ti nepoviem. Ale co viem tak pri niektorych tychto opravach sa k tomu nedostanes inac ako len dat dole celu palubku. Citovat
jofo Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Mas pravdu. Bude to motorcek ktory ovlada privod tepleho vzduchu. Ale ktory to je presne ti nepoviem. Ale co viem tak pri niektorych tychto opravach sa k tomu nedostanes inac ako len dat dole celu palubku. Citovat
pires23 Odesláno 14. prosinec 2012 Odesláno 14. prosinec 2012 Nazdar chlapi, mám ten istý preoblém .-) Karllos ako si to poriešil? [Edited on 14/12/12 11:19 by pires23] Citovat
Karllossos Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 PF 2013 . Zatiaľ som sa k tomu nedostal mal som hodne inej prace. Dúfam že už toho času budem mat viacej . :) Citovat
shwaara Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Muhehe, začalo mi to dělat to samé. Ale je to divné. Auto krásně topí a když docílí požadované teploty, tak u řidiče začne chladit na cca 22. Žádná tragedie. Ale když přidám teplotu, tak minutku topí a pak zas vychladí na těch cca 22, které drží. A takhle můžu přidávat třeba až na 30, vždy chvíli topí a pak drží cca 22. Spolujezdec topí normálně. Citovat
pires23 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 nho neni to sranda, ja už mám v prdeli kolená aj ked sú výdhuchy zatvorené stále sa dostáva mrazivý vzduch vonku .... Citovat
PecaTu Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Muhehe, začalo mi to dělat to samé. Ale je to divné. Auto krásně topí a když docílí požadované teploty, tak u řidiče začne chladit na cca 22. Žádná tragedie. Ale když přidám teplotu, tak minutku topí a pak zas vychladí na těch cca 22, které drží. A takhle můžu přidávat třeba až na 30, vždy chvíli topí a pak drží cca 22. Spolujezdec topí normálně. Já myslím, že ty budeš mít trochu jiný problém nežli Karllossos. On psal že mu řidičova strana nereaguje vůbec kdežto tobě jo. Stejný problém jsem kdysi řešil na citroenu XM měl jsem sice jenom jedno zónovou klimu ale také to tak blblo. Problém byl nakonec v kabinovém snímači teploty. Jenom nevím jak to je dělané u 607mi jestli má jeden nebo dva snímače. Citovat
shwaara Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Pecatu: Diky, taky myslim, ze to bude nejake cidlo teploty. Asi by mely byt 2, kdyz je to dvouzona.. Necham opravit a dam vedet. Citovat
Karllossos Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 Cawko . Presne z toho čo píšeš by to mohlo byť to čidlo snímania teploty ,lebo tebe to pekne pracuje do vtedy kým ti to nepríde po teplotu akú máš nastavenú na klíme. alebo nejaký snímač vnútornej teploty ktorý to blokuje a vracia ti to na tých 22 stupňov . Mne nejde vodičova strana vôbec je to zablokované. Citovat
pires23 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Nazdar nho ja to mám ako tak ok resp. chalan mi to nastavil tak že mi ide iba teplý vzduch takže teraz v zime je to fajn... v lete sa to bude musieť opraviť úplne ale tak momentále je to lepšie ako s dekou na kolenách :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.