Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chci si pořídit zrcátka které se sklopí k autu u nás je nemůžu sehnat. na allegru jich několik je ale hodně to jsou z anglie.

co všechno by se muselo předělat na EU stačí přehodit ty motorky do mojich nebo to nejde a mám shánět jenom EU zrcátka

Odesláno

Podle mě, by zrcátka z anglie měla jít namontovat, jen by se musela upravit délka elektriky, protože u pravého bude krátký svazek. Jinak by v nich snad neměl být rozdíl.

Odesláno

tak svetla nebo zdcatka?

jednou sem čelt že pravy zrcatko u levostranýho řizeni je vic přihnute ke kastli a levý min. u anglana je to naopak. myslim že to nekdo řešil na 406. ale jak je to u 307 netuším.

Odesláno

Zmeraj si miery oboch speťákov s nejakými bodmi na kasni a ak budú tie body rovnako vzdialené, taj z tvojich ti bue stačiť prehodiť iba sklá na tie UK speťáky a bude to OK.

Návštěvník
Odesláno

Mám na 807 levé zpětné z auta s pravostranným řízením a je stejné jako to co jsem rozbil. I kabeláž do dveří je stejná. Všechny konektory jsou 100% stejný, akorát je tam navíc čidlo teploměru.

Odesláno

ted jsem to byl změřit a na 406 je to jak jsem psal.

koukni se jak to maji 307. ale pokud se jedna o nejaky tjuning zrcatka tak tam bude l i p určitě stejny.

Odesláno

tak jsem to měřil a mělo by to být stejně \"ohlé\", takže bude stačit přehodit jenom skla snad bude uchycení skla stejné jdu nějak objednat z allegra...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...