wojtěch Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 chci si pořídit zrcátka které se sklopí k autu u nás je nemůžu sehnat. na allegru jich několik je ale hodně to jsou z anglie. co všechno by se muselo předělat na EU stačí přehodit ty motorky do mojich nebo to nejde a mám shánět jenom EU zrcátka Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Podle mě, by zrcátka z anglie měla jít namontovat, jen by se musela upravit délka elektriky, protože u pravého bude krátký svazek. Jinak by v nich snad neměl být rozdíl. Citovat
wojtěch Odesláno 2. srpen 2012 Autor Odesláno 2. srpen 2012 jde o to že pravé máš s těma \"tečkama\" mrtvý úhel u anglána je to nalevo svazky budou stejně dlouhé zapojuje se to do motorku oken.. Citovat
Roman Bazi Odesláno 2. srpen 2012 Odesláno 2. srpen 2012 Na ty tečky jsem zapoměl, ale skla by asi šla přehodit. Nevím, jak to vypadá uvnitř a jak je zapojená elektrika. Citovat
wojtěch Odesláno 4. srpen 2012 Autor Odesláno 4. srpen 2012 nikdo nezkoušel zrcátka z auta dovezeného z anglie?? :myslim [upravil dne 4/8/12 23:15 od wojtěch] Citovat
čakom Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 tak svetla nebo zdcatka? jednou sem čelt že pravy zrcatko u levostranýho řizeni je vic přihnute ke kastli a levý min. u anglana je to naopak. myslim že to nekdo řešil na 406. ale jak je to u 307 netuším. Citovat
marko306 Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Na UK autách sú natočené žiarovky trošku zo šikma. Niekto to tu riešil myslím na 405. Vybral stade tú redukciu a potom neviem ako ďalej. Citovat
wojtěch Odesláno 4. srpen 2012 Autor Odesláno 4. srpen 2012 omlouvám se překlep ...zrcátka myslím Citovat
marko306 Odesláno 4. srpen 2012 Odesláno 4. srpen 2012 Zmeraj si miery oboch speťákov s nejakými bodmi na kasni a ak budú tie body rovnako vzdialené, taj z tvojich ti bue stačiť prehodiť iba sklá na tie UK speťáky a bude to OK. Citovat
Návštěvník Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Mám na 807 levé zpětné z auta s pravostranným řízením a je stejné jako to co jsem rozbil. I kabeláž do dveří je stejná. Všechny konektory jsou 100% stejný, akorát je tam navíc čidlo teploměru. Citovat
čakom Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 ted jsem to byl změřit a na 406 je to jak jsem psal. koukni se jak to maji 307. ale pokud se jedna o nejaky tjuning zrcatka tak tam bude l i p určitě stejny. Citovat
wojtěch Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 jedná se o origo zrcátka jenom mají navíc motor na přiklopení k autu. možná půjde přendat jenom ten motor.. jdu to zkusit změřit.. Citovat
marko306 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 ja sy myslím, že by stačilo prehodiť, len tie sklá zrkadiel na tie anglické. Je to ľahšia robota ako motorčeky prehadzovať. Citovat
wojtěch Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 tak jsem to měřil a mělo by to být stejně \"ohlé\", takže bude stačit přehodit jenom skla snad bude uchycení skla stejné jdu nějak objednat z allegra... Citovat
pyrone Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 Oka tak som nepozeral odkial ich chce objednavat.... Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 A jak to bude s elektrikou, myslíš, že je do dveří natažená? Citovat
wojtěch Odesláno 5. srpen 2012 Autor Odesláno 5. srpen 2012 musis koupit jeste motorky na okna ktere maji 3konektory (nebo koupit modul z cybertronicu) a pak povolit pres dia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.