pezotak Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Pozor, pozor, nasel jsem stranky, na kterych se dva nadsenci snazi rozjet tuning club 206-tek... DOPORUCUJI: http://www.tuningclub206.unas.cz Citovat
Tazman Odesláno 6. červen 2005 Odesláno 6. červen 2005 Tak konečně snad nebudu přidávat příspěvky jen já Citovat
zabicka Odesláno 26. červen 2005 Odesláno 26. červen 2005 http://tuningclub206.unas.cz - novy design stranek, doplnena galerie, tak juknete Citovat
Neon Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 Jojo - holt vy 206tkaři máte výhodu, že tyhle auta jsou pro tuning jako dělaný, to 4O5tuning club asi nikdy nebude:bojim Citovat
zabicka Odesláno 3. červenec 2005 Odesláno 3. červenec 2005 Neon: On bohuzel neni ani zajem o tenhle klubik, jak se zda Citovat
Tazman Odesláno 13. červenec 2005 Odesláno 13. červenec 2005 Ale zájem je, jen když vydím tu nádheru tak radostí plesám, pak se kouknu do kapsy a je mi do breku:D, no jo hold jsou podstatnější věci. Citovat
zabicka Odesláno 14. červenec 2005 Odesláno 14. červenec 2005 Tazman: To ja chapu... vsechno je o penezich, ale stejne jsem si myslela, ze se nas najde vic.... Citovat
NtN Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 No ja potkavam 206-tek na ulici dost a dost. Otazka je, kolik z nich je ochotno investovat nejakej ten peniz na zkrasleni a kolik z tech \"ochotných\" chodi na internet )) Jinak stranky chvalim (sice sem tam trochu neprehledny, ale jinak SUPER). Pred tydnem sem koupil skoro seriovou 206ku a rad bych si ji poupravil k obrazu svemu. Myslim,ze tady je pro ziskavani zkusenosti v tomhle smeru idealni misto. A proto piste, piste, piste. Jo, pro zacatek juknete na www.elektrony.cz Citovat
Tazman Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Je fakt, že 206 je celkem dost. Ale buďto to jsou firemní auta nebo to vlastní starý člověk, rodina (vetšinou manželka na nákum a dopravu dětí apod.), kterří o ladění moc nestojí. Zbytek 206 - těch pěkně vyladěných je hodně málo! A těch kteří by chteli ladit tak ti nemají finance. Tak asi takhle bych popsal působení 206 a jejich ajitelů v ČR. Citovat
LaHab Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Tazi jsi vedle jak ta jedle, 206 se tak moc netuní, protože to hlavně nemá za potřebí a je to krásné auto už od výroby:super, ne jak ty škaredé Golfy Citovat
Tazman Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Původně zaslal: LaHab Tazi jsi vedle jak ta jedle, 206 se tak moc netuní, protože to hlavně nemá za potřebí a je to krásné auto už od výroby:super, ne jak ty škaredé Golfy No to máš sakra pravdu:super:D [upravil dne 25/11/05 Tazman] Citovat
LaHab Odesláno 12. prosinec 2005 Odesláno 12. prosinec 2005 jsou sice pekné, ale já už teďka ve standardu při parkování každou chvíli škrábnu tím černým plastiokovým lízátkem vpředu, a s většinou zde uvedených by ten člověk nebyl schopný přejet cestu Praha - Brno, protože by ten spojler někde odevzdal po cestě... Citovat
tanagy Odesláno 12. prosinec 2005 Odesláno 12. prosinec 2005 Mám takovej pocit,že sou to stejnak jenom počítačový studie....ale někerý docela vydařený ))) P206 je jedno z nejhezčích vozítek (pak ještě focus,civic,a tím to tak asi končí) co se nám po silnicích potuluje. Často člověk sylší, že je to auto pro ženský ale ..... má to kulatý tvary, trochu to připomíná ženskou.....tak proč by se to nemělo líbit i chlapům? btw..... Má ta 206SW taky tak šílený řazení? Furt si na to nemůžu zvyknout Citovat
zabicka Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 tuning clubik 206tek funguje uz delsi dobu na nove adrese: http://tuningclub206.com Pocet clenu pekne roste, uz mame nove logo, planujem tricka, srazik atd. Proste se to prima rozjizdi tak budem radi, kdyz se pridaji dalsi nadsenci! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.