Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak když vás tak vidim,co máte za houby,to abych taky vyrazil,před 14 dny sem byl v lese a našel jsem akorát podpapíráky a sem tam prašivky:D

Odesláno

Tak jsem se vrátil a úlovek cca 2,5 kg (nechce se mi to fotit ) ale hodně ještě malinký, těch větších bylo hodně poskromnu, ale na to že jsme tam byli chvilku tak celkem ok :papa:papa

Odesláno

včera asi 1,5 Kg a dnes žena s dcerou tak 3-3,5Kg, velikostně půl na půl největší měl 15cm průměr, fotky dát nemůžu jsou už v sušičce :D

Odesláno

ryzec kravsky, hnedak, muchomurka zelena

OK406: ty tomu rikas hrib, u nas to je hnedak a je to pro nas skoro prasivka........

Ja nasel o vikendu v na chalupe a v adrspasko teplickych skalach za 20 minut snad 20 hribu a jeden z nich mel 25 cm prumer a NEBYL cervivy, to jsem fakt cucel :D

edit: jinak jsme nasli asi 50 bedel za cely tyden, snedli jsme jich asi 40 a nic nam neni. O tom, ze je nejaka epidemie jsem se dozvedel dnes z novin.....

[upravil dne 30/9/2012 19:17 od Scratch]

Odesláno

no, ja jel i kolem Dzani, ale problemem je, ze jsem bez prace a kontakty na vas jsou v telefonu, ktery jiz nevlastnim, a lenoch jsem si jeste vsechno neulozil, takze jsem jen smutne koukal, ze projizdim kolem a nemuzu se ozvat....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...