Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Myslím, že to bude vypadat jako v jiných soutěžích tohoto typu a vyhraje opět \"překvapivě\" zástupce domácí automobilky. Když jsem teď v sobotu zahlídnul na Primě kus toho pseudopořadu o autech, Autosalon, tak tam říkali, že nová ochcávka dostala již řadu ocenění za design \"dokonce i v Itálii!!\", tak si myslím, že televize Prima se už rozhodla, který auto to vyhraje (když dostalo tolik ocenění a ještě k tomu i v Itálii, že). Jde jenom o ty SMS. Nechápu lidi, který si myslí, že to nějakým svým hlasem můžou ovlivnit...

plně s tebou souhlasím, ale jde o to že jako příslušníci P-C by jsme měli podpořit peugeota :papa

Odesláno
Napsán autorem mk405

Napsán autorem Petr605

Myslím, že to bude vypadat jako v jiných soutěžích tohoto typu a vyhraje opět \"překvapivě\" zástupce domácí automobilky. Když jsem teď v sobotu zahlídnul na Primě kus toho pseudopořadu o autech, Autosalon, tak tam říkali, že nová ochcávka dostala již řadu ocenění za design \"dokonce i v Itálii!!\", tak si myslím, že televize Prima se už rozhodla, který auto to vyhraje (když dostalo tolik ocenění a ještě k tomu i v Itálii, že). Jde jenom o ty SMS. Nechápu lidi, který si myslí, že to nějakým svým hlasem můžou ovlivnit...

plně s tebou souhlasím, ale jde o to že jako příslušníci P-C by jsme měli podpořit peugeota :papa

Dobře, můj hlas tedy míří ke 407SW, i když si o tom myslím své. Jako příznivec značky, ale splním povinost...:D:papa

Odesláno

Taky sem jí dal svůj hlásek a nejen prot že to je peugeot. Dneska jsem viděl jednu na parkovišti v HK a vypadala jako by se do ní někdo dobejval. Orvaný řidičovy dveře u pantů a u zámku. Jenom jsem v duchu zaplakal. :(

Jinak z SUV nej je u me Volvo, kupe - BMW6, kabrio - renault. :papa

[Editován dne 2/6/05 Dave_k]

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Napsán autorem mk405

Napsán autorem Petr605

Dobře, můj hlas tedy míří ke 407SW, i když si o tom myslím své. Jako příznivec značky, ale splním povinost...:D:papa

Tak je to správné, tak se mi to líbí :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...