mk405 Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Napsán autorem Petr605 Myslím, že to bude vypadat jako v jiných soutěžích tohoto typu a vyhraje opět \"překvapivě\" zástupce domácí automobilky. Když jsem teď v sobotu zahlídnul na Primě kus toho pseudopořadu o autech, Autosalon, tak tam říkali, že nová ochcávka dostala již řadu ocenění za design \"dokonce i v Itálii!!\", tak si myslím, že televize Prima se už rozhodla, který auto to vyhraje (když dostalo tolik ocenění a ještě k tomu i v Itálii, že). Jde jenom o ty SMS. Nechápu lidi, který si myslí, že to nějakým svým hlasem můžou ovlivnit... plně s tebou souhlasím, ale jde o to že jako příslušníci P-C by jsme měli podpořit peugeota Citovat
Tommate Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 // volba pro LVA !!! // na 407 je nejvíc KOOL jak jdou vidět rotující ventilátory v masce // :papa Citovat
Petr605 Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem mk405 Napsán autorem Petr605 Myslím, že to bude vypadat jako v jiných soutěžích tohoto typu a vyhraje opět \"překvapivě\" zástupce domácí automobilky. Když jsem teď v sobotu zahlídnul na Primě kus toho pseudopořadu o autech, Autosalon, tak tam říkali, že nová ochcávka dostala již řadu ocenění za design \"dokonce i v Itálii!!\", tak si myslím, že televize Prima se už rozhodla, který auto to vyhraje (když dostalo tolik ocenění a ještě k tomu i v Itálii, že). Jde jenom o ty SMS. Nechápu lidi, který si myslí, že to nějakým svým hlasem můžou ovlivnit... plně s tebou souhlasím, ale jde o to že jako příslušníci P-C by jsme měli podpořit peugeota Dobře, můj hlas tedy míří ke 407SW, i když si o tom myslím své. Jako příznivec značky, ale splním povinost...:papa Citovat
sloters Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Jsem sice taky pežo?ák,ale 407 mi do oka zrovna nepadla.Takže jsem vybral Brabus SLK K4. Citovat
Tazman Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 I přesto že jsem Pugeoták, jsem zvolil jinou značku. Ale 407 je nádhérné auto. Citovat
Pinďa Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Jasně že 407SW. Držím se značky, ale taky se mi líbí. Citovat
Dave_k Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Taky sem jí dal svůj hlásek a nejen prot že to je peugeot. Dneska jsem viděl jednu na parkovišti v HK a vypadala jako by se do ní někdo dobejval. Orvaný řidičovy dveře u pantů a u zámku. Jenom jsem v duchu zaplakal. Jinak z SUV nej je u me Volvo, kupe - BMW6, kabrio - renault. [Editován dne 2/6/05 Dave_k] Citovat
mk405 Odesláno 2. červen 2005 Odesláno 2. červen 2005 Napsán autorem Petr605 Napsán autorem mk405 Napsán autorem Petr605 Myslím, že to bude vypadat jako v jiných soutěžích tohoto typu a vyhraje opět \"překvapivě\" zástupce domácí automobilky. Když jsem teď v sobotu zahlídnul na Primě kus toho pseudopořadu o autech, Autosalon, tak tam říkali, že nová ochcávka dostala již řadu ocenění za design \"dokonce i v Itálii!!\", tak si myslím, že televize Prima se už rozhodla, který auto to vyhraje (když dostalo tolik ocenění a ještě k tomu i v Itálii, že). Jde jenom o ty SMS. Nechápu lidi, který si myslí, že to nějakým svým hlasem můžou ovlivnit... plně s tebou souhlasím, ale jde o to že jako příslušníci P-C by jsme měli podpořit peugeota Dobře, můj hlas tedy míří ke 407SW, i když si o tom myslím své. Jako příznivec značky, ale splním povinost...:papa Tak je to správné, tak se mi to líbí :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.