Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky mám origo Peugeot na zadku a spokojenost. Dovnitř není moc vidět, proti slunci to taky udělá dobrou službu a můžu je kdykoliv sundat, snad jen jejich cena je mínus. Za pár si Peugeotu řeknou necelejch 1400,-

Odesláno

Cena je i z GB silena cca 3800,- za komplet coz je cena podobna jako pro Skodovku.

Me se to zamlouva vic predevsim proto ze by to slo demontovat.

Pro folie je plus predevsim \"ne\"propustnost UV zazeni ....

Cenove asi podobne ....

Ale na 406 u nas snad sehnat nejdou :(

Nikde jsem je na netu nenasel.

Odesláno

Pokud myslite ty bocni na prisavku tak jsem vcera jedny kupoval v ALBERTu cena 29Kc a hned se jedna castecne rozpadla nejak nedrzi okraj lemovka :(

Ale reklamovat no ..... ,asi zatlacim slzu.

A za kontakt diky to je presne ono ale u nas jeste + posta z GB uz je v cene.

[upravil dne 31/7/12 07:35 od Lihous]

Odesláno

manželka by je už nesundala :D zvykla si na ně i když jede autem nebo se jen veze vzadu s prckem:super:super:super dokonce se ji nechce sedět jako spolujezdec-že tam na ni svítí sluníčko :( a co já chudák za volantem :(

EDIT: jsou tam celoročně,nesundaváme je :super

[upravil dne 31/7/12 09:14 od Gabriel 307]

Odesláno

to Lihous: já mám tyhle levné clony cca 8let, z Peňáku, furt drží, ale přísavka už je KO...v AK mají takové oválnější na 2 přísavky, ty chci koupit. A podle toho co píšete o rozpadnutí je tam rovnou i rozbalím a zkontroluju...

Osobně bych, pokud bych měl vybírat folie či ty přesné clony, taky šel do clon - hlavně kvůli možné demontáži.

Zase tolik toho ale nenajezdím a kvůli jedné cestě na dovolenou nechci vyhazovat majlant - ty clony z AK mi udělají stejnou službu a peníze využiju jinak....

mimochodem, než jsem koupil clony, tak mi pro ochranu dítka před sluncem pomohla plína skříplá mezi sklo a rám dveří :D

:papa

Odesláno

tady jsou o něco levnější http://www.tuningshop.cz/interier-autodoplnky/presne-protislunecni-clony-peugeot-307-sw-r-v-06-6-dilna-sada-2/ ;)

EDIT: s rozdílem že originál Peugeot nemá na 5.dveře dělený ale je to jeden kus

EDIT2:

omlouvám se je to na 307Break/SW zakladatel vlákna má 406 v kombajnu ale třeba se to někomu hodí

[upravil dne 31/7/12 09:27 od Gabriel 307]

[upravil dne 31/7/12 09:36 od Gabriel 307]

Odesláno

Koukal jsem na 406 ale tam je cena podobna jako minule.

Toho deleni se trosku bojim aby to nedelalo problem,drive to delali v jednom kuse ale posta pry diky velikosti byla \"jen 45GBP!!!!!\"

Odesláno

koblih: vysvetli mi prosim, proc je to o 1000 procent lepsi nez folie?

Ja mam takvou roletu vzadu na okne, a radsi jsem dal folie, protoze me stvalo, ze to nedolehalo k okrajum.

Navic jsou folie i bezpecnostnim prvkem.

reci tipu, ze pres to neni videt, jsou rovnou mimo misu, couvam na bocni zrcatka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...