Péťa Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Gratuluji! Myslím, že pokud vydržíš, máš šanci na nějaký postup. V T-Mobile to tak obvykle funguje. Takže už víš, jaká bude Tvá náplň práce, tak se pochlub Citovat
jara1 Odesláno 27. červenec 2012 Odesláno 27. červenec 2012 Hoši,omlouvám se vám,že jsem mladej a že nevim co chci,protože koukám hlavně po tom si co nejvíc vydělat...já vím,všichni kolem jste od narození bezchybní a jste jedničky...prostě best... dělal jsi někdy aspon měsíc v kuse mam takovej pocit že vubec nevíš co je to prace , protože ty tvoje temata stojí za to Citovat
Dadadavid Odesláno 28. červenec 2012 Autor Odesláno 28. červenec 2012 Peta:Díky za gratulaci Nápní bude pouze příjem hovorů a řešení reklamací a po vyřešení nabídka produktů či prodloužení smluv. jara1: Ne,opravdu nevím co je to taková práce :D Třeba předminulé prázdniny celé 2 měsíce na slunci,bez stínu,12 hodin denně jsem pokládal dlažbu a to kolikrát na tom slunci bylo i přes 40C....nebo když jsem byl v tom zapařeným skladě v multiwingu... no...ale opravdu nevím co je práce...z většiny jsem si třeba na svoje auto vydělal sám... Citovat
Lihous Odesláno 28. červenec 2012 Odesláno 28. červenec 2012 Pro:Dadadavid Neber si vse hned tak jako ze na sebe. Kolik lidi by dalo za to ze ma praci jak jsi psal 26cista ruka .... to nemam ani ja po cca 25letech. Vse ma sve plus i minus me potesilo ze mas praci /zatim/ a nefnukas jake by to bylo..... V tom celem vidim hlavne prinos. A z toho co jsi napsal to proste tak muze vyznit ze nevis co chces ale to je dvousecna zbran - psany text. A do realneho zivota patri konfrontace a ted si ji uzijes vic nez dost a ver ze nastvany zakaznik no to je toto slabouckej odvar. Preji at vydrzis a mame jak se tady psalo poradce na super levne volani Citovat
Dadadavid Odesláno 29. červenec 2012 Autor Odesláno 29. červenec 2012 Tak tohle jsme prosim pěkně dostali na příjmacím pohovoru v t-mobile... předveďte se... http://jaknatoo.blogspot.cz/2007/04/einsteinova-hadanka-komu-patri-ryba.html Citovat
Tom_206 Odesláno 29. červenec 2012 Odesláno 29. červenec 2012 Ehm...tohle dává T-mobile u pohovoru ?.... Nám jí teda dávali už na ZŠ, takže nic těžkýho Citovat
Stifler Odesláno 30. červenec 2012 Odesláno 30. červenec 2012 Dadadavid: A komu tedy patří ryba? Citovat
Dadadavid Odesláno 30. červenec 2012 Autor Odesláno 30. červenec 2012 tak patří Němcovi že jo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.